Mnpd Ya emekleyemiyoe ama uykuda başlıyo uyuması eziyet oldu inanın hal derman kalmadı uykuyu dağıtıyo ağlıyo ağlıyo beceremiyoda napcam şaştım kaldım
Mnpd Mnpd inanın önüne oyuncak bardak çanak dikkatini çeken her neyse koyuyorum ama gözü açıkken asla emeklemiyo uykuya geçerken uykuda emekliyo bay bay night aldım 2 gün işe yaradı şimdi işe yaramıyor
FerideDeniz Mnpd bebekler yeni beceri edindikleri günlerde uyku gerilemesi yaşıyorlar. Desteksiz oturma, emekleme, tutunup kalkma ve yürüme gibi aşamalar bunlar. Hepsinde birkaç gün boyunca muhakkak uyku düzenleri bozuluyor. Yeni ogrendikleri şeyi uzmanlaşana kadar sürekli tekrar etmek istiyorlar. Ama merak etmeyin. Birkaç güne eski düzenine dönüyorlar. 🙂
Mnpd Lolik hayır yanlış anlıyosunuz emeklemesi sorun değil çocuk uykuda emeklemeye çalışıyor kafayı gömüp poposunu kaldırıyo gidemiyo ve ağlıyo sürekli uykuya dalamıyo bu yüzden ve uykudan uyanıyo sorun bu öğrensinde bunu yapmasın derdim
Hzrymn Mnpd evet aynı şeyi yaşıyorum ben de , gece uyanıp popsunu havaya kaldırıyor kendini uyandırıyor , sonra geri uyumak için destek istiyor, ağlıyor , gerçekten yorucu 🤦🏻♀️
Mnpd Hzrymn öyle gerçekten hele ki dağılmışsa o uyku bittin yanii kendi de çok huysuzlanıyo ama uyutamıyorum napcam şaşırdım
Mnpd deleted20517 yok çok şükür sağlıksal değil gibi uyanıkken yok çünkü bi kaç haftadır uyku ve geçişlerde böyle
Mnpd FerideDeniz evet ya bu çok uzun sürdü şimdi uykuda gel yapıyo alkış yapıyo onlar neyse ama uyur gezer gibi oldu yavrum😂