orguormeyisevenanne Kızlar saçma olcak ama benim bi çiçeğim var fil azığıymış gerçek ismi ama ben kendim bi isim koymak istiyorum sizin önerebileceğiniz isimler var mı? 🙈
orguormeyisevenanne ArvenMom benim 5 tanecik var şimdilik🤭 1 Aleovera 2 dikenler tacı 1 fil azığı 1 tane de skulent😍
orguormeyisevenanne Beyninizikullanmakucretsizdir Googleda gördüm onu da değerlendiricemm hahsjshdhdhd
orguormeyisevenanne ArvenMom Yaaa bende öyle istiyorum sarmaşık var mııı sarmaşığa merakım var ama bakamam gibi geliyo daha yeniyim bu konuda çünkü😂😂
Beyninizikullanmakucretsizdir orguormeyisevenanne geniş ailede şükufe vardı yanlış hatırlamıyorsam ordan esinlendim 😃
yagmurkokusu_ orguormeyisevenanne baktım netten para çiçeği olarak geçiyor aslında fil ağızı da deniliyor ama biz alırken para çiçeği diyoruz onun ismine hatta pazar günü için sipariş ettim pazarcı amca getirecek ama ben isim koymadım çünkü birine koysam biri üzülür çünkü bir çok çiçeğim var bence çiçekleri de insanlar gibi olduğu gibi sevip ismiyle hitap etmelisin 😂