Alerjikrinit Esradnmeez1 bizim de öyle önceden yiyordu 14.aydan sonra bıraktı çok seçiyor pilav makarna yoğurt köfte patates kızartma bu kadar yedikleri
Mirac21mom Esradnmeez1 bizdede aynı durum 19 aylık oğlum sabah mamasını içti biraz öncede bir tane köfte yedi başka bişey yok
Themamacita Esradnmeez1 benim kızım da öyle hala bebek gibi mama vermek zorunda kalıyorum yoksa aç kalıyor
Esradnmeez1 Alerjikrinit bizde hemen hemen öyleyiz kilo da almıyor zaten çok hareketli çok üzülüyorum yemeyince 🥹
Esradnmeez1 Mirac21mom ya benimki anne sütü alıyordu bıraktı mama falan da vermedim acaba gerekiyor mu
Gamze96 Bizimki 19 aylık çorba çeşitleri köfte patates pilav yoğurt yiyor sadece yemek olarak ek olarak meyve falan çok yiyor şuan kilosu 11 ..
Gamze96 Gamze96 he bide sabahları yumurta peynir domates zeytin vs yiyor bizim yediklerimizden yemiyor hiç normalmi acaba bizmi abartiyoruz mideleri küçük olduğu için cabukmu doyuyorlar acaba
Gamze96 Alerjikrinit bide bazı kendini bilmezler bu çocuk niye bukadar zayıf demiyorlar mı deli oluyorum ac bırakıyoruz ondannn
Gamze96 gulceninannesiii valla bilmiyorum sıvıyla beslenmekten doğru dürüst kiloda almıyor aldiginida veriyor çok hareketlii olduğundan ne😅