Nihalyardim_09 Anneler bebişleriniz ne zaman emekledi benim oğlum 8 ay 27 günlük emeklemedi hala. Emeklemesi için neler yapmalıyım
Minnakbebeannesi Nihalyardim_09 kac kez post acmstim cokda hareketliydi ama asla yuz ustu durmuyordu bisure sonra emeklem3 pozisyonunu almaya basladi ama cesqret etmyordu cok skur 11 aylikken emekledi😀oyuzden korkmayin
Mlk16 Nihalyardim_09 8 ayı bir hafta geçmişti emeklediğinde. Ama geç değil tabiki sizinki her çocuk farklı
Nihalyardim_09 Minnakbebeannesi çok istiyorum emeklemesini o yeni şeyler öğrendikçe ben daha mutlu oluyorum 🥰
Nihalyardim_09 Sevde123 ah ah bizim minik kuşlarımız hep bizi endişelendiriyorlar her çocuk farklıdır ama ne bileyim endişeleniyorum ister istemez o yüzden sabırsızlanıyorum sanırım😂
Nihalyardim_09 Senem_sygl01 benim o zaman daha var her çocuk farklıymış gerçekten arkadaşlarımın 8 aylık tutunup kalkan var acaba bizde mi sorun diye düşünmüştüm içimi rahatlattınız
Usnac1995 Nihalyardim_09 benimki 8. Ayda sürünmeye başladı. 9 aylıkken emekleme pozisyonuna geçti. Hiç bir şey yapmadım valla kendi kendine emekledi 😂
Sevde123 Nihalyardim_09 yok yok hiç endişe etme bi bakmışsın emeklemiş bile. Her çocuk kendine özgüdür benm iki kızım var ikisi de okadar farklı ki hem huy hem gelişim açısından
Senem_sygl01 Nihalyardim_09 13 daha yürümüyor ayakta duruyor adım atmıyor elinden tutunca yürüyor sadece
Eliferva68 Nihalyardim_09 emekler merak etme benim oğlum hiç yerde durmayı sevmezdi bi anda emekledi şimdi yavaş yavaş yürüyor