Kisa Bebeğim 5 aylıkken sünnet oldu fakat dr 5 gün boyunca antibiyotik kullandırıcaksın dedi peki içinden çıkan kaşıgı tammı doldurucam günde 2 kez vericekmişim. Birde 5 aylık bebekte antibiyotik zorunlumudurki dr zorunlu ver dedi?
Wanderlust Kisa bir bilgim yok bize doktor sadece krem verdi ne karton bardak ne sargi bisey kullanmadik antibiyotigi ilk kez duydum ustte kalsin
-Tusemcimm- Kisa Antibiyotik ne alaka anlayamadım? Bizde 1 buçuk hafta önce yaptırdık sünnetini bi ağrı kesici fitil ve teramicin krem verdi estetik dikişti 5 günde iyileşti
Yenidenanneoluyom Kisa benim oglum da 5 aylık sünnet oldu. Biz sunnetcide yaptirdik o sebeple antibiyotik kullanmadık. Ama sünnetten sonra bir kac gun atesi 37.5tu. kullanmak daha iyidir bence. Ölçüsünü de bilemiyorum isterseniz bir eczaneye sorabilirsiniz.
Kayramomss Kisa bende doçent çocuk cerrahisi nde yaptirdim 3 aylıkken antibiyotik ilk kez duydum 3 gün sabah akşam teramicin krem kullandım daha sonrasinda bol bol zeytinyağı ve kantaron yağı kullandım 1 haftada iyileşti fakat antibiyotik ne için acaba bilemedim
Eminecak Wanderlust @Kisa bizde 3 aylıktık bi krem kullandik sadece bezi kapattık kremi sürünce öyle bardak antibiyotik falan hiç kullanmadik