obalocan yeni doğum yaptım oğluma sleepy kullanıyorum ama çok pahalı alıştığı için dewam ediyoruz ama kızıma yeni bi bez arayışındayım sizce uygun fiyatlı hangi ürünü alabilirim. pişik yapmasın rahat olsun.
mucizeminnosum obalocan molfix kullanıyoruz migrosta ikincisi yüzde 60 indirimli oluyo genelde denk geliyoruz ona pişikte yapmadı çok memnunuz
Yagmur988 obalocan Sleppy pahalı bir bez değil ki bezler hep aynı fiyatta ortalama baby turko alabilirsin
958825 Bende ikizlerim için sleepy kullanyorum ama degiştrmeyi düşünyorum uygun fiyatlı e bebegin kendi bezini denicem gbi
Alerjikrinit obalocan ben kullanıyorum büyüyünce bizde biraz ucuzuna kaçalım dedik primayla başlamıştık Sleepy bio naturaldwn baby turco ya geçtik başlarda sorun yoktu ama bu sıcaklarda terleme yapınca bebeğimin beli hep kabar kabar oldu geri bıraktım kullanmayı. Pişik yapmıyor iç kısmı iyi ama bel bant olan yerler çok naylon
obalocan marketteki bezler daha mı ucuz acaba şuanda prima kullanıyorum kıza ama uygun bez arayışındayım nasıl başlarsa öyle gider tezinede inanıyorum oğluma sleepyden başkası olmuyor mesela
Ceyocey Sleepy indirimlerini takip edin, bazen 2. 1 lira kampanyası oluyor, ya da 2. %50 indirimli o ara stok yapabilirsiniz
Nur6635 Baby turco kullandım ben bacaklarının kenarına oturduğu için büyük boy aldım bu sefer de kakişleri hep kaçtı kenarlardan pişik yapmadı bizde ama ben sleepy e geçtim fiyatını bilmiyorum valla kocamı gönderiyorum al diyorum alıp geliyo sağolsun prima hariç her bezi en pahalı o çünkü 😂