Zuleyha__19 Aşıyı bir gün önceden aldık diye sağlık ocağı yapmadı başına böyle bişey gelen var mı , özelde gözetim altında yaptır ben riske atamam aşı bozulmuş olabilir ddi 🙄 başına gelen var mı ??
Janss Zuleyha__19 Saklama koşullarını gerçekleştirememiş olma ihtimalinizden dolayı doğru olanı yapmışlar ...
ayazasaf Zuleyha__19 aşının soğuk zincirinin bozulmaması gerekıyor hemen yaptırmanız lazımdı alırken eczacı demedimi acaba ? Biz akşamdan siprşini veriyoruz aşıya gitmeden 5 dk once alıyoruz eczaneden
1bocek1cicekannesi Zuleyha__19 bugün yaptırdım oğluma eczaneden alıp götür hemen yaptır ısısı bozulmasın dedi büyük ihtimal o yüzden yapmadı. 3 dk içinde aldım yaptırdım
Zuleyha__19 Nevsevmom SukranUras Offpuff Zeynp 1alpercocuk Minikbal 1bocek1cicekannesi ayazasaf Janss Garfield eczaneden buz kalıbı vermişler geldiklerinde de dolaba koyduk götürürken yine buz kalıbıyla götürdüm ama yapmadı özelde yaptırdım az önce doktor sadece işe yaramaz eğer bozulduysa bi zararı yok ddi yaptı inşallah bozulmamıştır hiç ısınmadı aşı çünkü
1alpercocuk Kızlar bebeği alerji olup rota yaptıran var mı biz ilk dozunu olmuştuk ama şimdi vücudunda döküntüler var ve sanırım alerjik ikinci dozunu yaptırmalıyım bilmiyorum endişeliyim
Zeynp Zuleyha__19 soğuk saklamak getekiyor. Bize 1 gün önceden vermedi eczane. Alırkende altına buz kalıbı verdi sağlık ocağı hemen yandaydı. Zaten ebe buz kalıbını görmeden asıyı yapmazdım dedi.
Offpuff Zuleyha__19 biz de alıp yarım saatlik mesafeye gidecektik buz kalıbıyla verdiler öyle götürüp yaptırdık.soğok saklamanız gerekşyordu
SukranUras Ben aşı için özel hastaneye gitmiştim orda kendileri tedarik ediyor doktoru bekledik aşıyı alıp geldi yaptı 🤷♀️
Nevsevmom Zuleyha__19 ben aldım bigün kendş dolabımda kaldı gittim yaptırdım bişi olmadı çok şükür ama ecZaneden eve buz kalıbıyla getirdim hep soğuktu yani
Portakal Zuleyha__19 inşallah bir şey yoktur ama 2.dozunda aklınızda bulunsun aldığınız gün yaptırın çünkü bizim dolaplarımız aynı derece olmayabiliyor ya da yan kapaklara koymamak gerekiyor
Zuleyha__19 Portakal ne dedikleri belli değil 😅 inşallah etki etmiştir aşı yoksa verdiğim paraya mı yanayım yoksa çocuğuma fayda etmeyeceğine mi 🤦🏽♀️