Hcr0323 Kizim şuan 5 ay 13 günlük acaba artik 6/18 aylik emzige gecis yapsam sorun olurmu yavastan ek gidayada baslayacagim zaten bide 6+ biberonunada gecmeyi düsünüyorum ama kararsizim beklemeli miyim tam 6 ayin dolmasini?
benoyleuygungordum_ Hcr0323 hala 0+ biberon kullanıyoruz emzikte yeni sipariş verdim 6-18 olanı. 8 aylık şuan
Minikkopya Hcr0323 kızım 6 ay 10 günlük. Dün 6-18 emziği verdim almadı attı ağzından defalarca. 0-6 yı verdm aldı. 6-18 bayaa büyük bence o yüzden almadı.
Atillaveannesi Biberona geçti bebeğim m beden olana ama emzik de verdim tutmadı şuan altı ay 24 günlük deneyin isterseniz yine de 7 buçuk ayda tutuyorlar genelde internette öyle görmüştüm
Hcr0323 benoyleuygungordum_ biberonu denedim dün güzel tuttu zaten philips avent ürünleri kullaniyoruz emziktede biberondada pek öyle garipsemedi emzigi biraz yadirgadi ilk basa o da digerine göre büyük oldugundan ama sonrasinda tuttu onuda şükür
Hcr0323 Minikkopya emzigi verdim tuttu ilk basta biraz yadirgadi digerine göre büyük oldugu icin ama sonrasinda alisti tuttu