barlasnur 20 günlük bebeğimin yüzünde isilik çıktı, nasıl düzelir bi öneriniz var mı? Bu durumu yaşayıp çözüm bulan varsa yardımcı olabilir mi?
Masalina12 barlasnur benim de 20 günlükken bogazj mahf olmuştu bogazını kuru tuttum bepantol sürdüm 2 günde geçti duşta iyi
Hils barlasnur Masalina12 bizde 29gunluguz artarak devam ediyor bepantholun hangi ürününü kullandınız ?
Elif1667 barlasnur bizde de aynı sorun var bitip bitip başlıyor tekrar. Doktorumuz sık duş aldırın serin tutmaya çalışın kendiliğinden iyileşecek dedi. Bir başka doktor da bepantol pişik kremi sürün 2 günde 1 demişti. İnstagram da da nişastalı su yapıp pamukla sürün diye görmüştüm ama onu denemedim
mrvdmlh Bizde de aynı durum doktora gittik losyon krem herhangi bir sey önermediler her gün duş aldır terlediğinde de kuru tutun dediler azalıyor ama geçmiyorda 🤦
barlasnur Kuru tutmak şuan için çok zor gibi ama deneyeceğim, çünkü emiyor ve emerken terliyor. Anca uyuduğunda kuru tutabilirim. Bende bi öneri olarak bepantol baby pişik kremi sürdüm ilk defa
Yeniibianne Bende de aynı sorun vardı bebeğimi ince giydirdim ve terletmemeye çalıştım bide doktor mustela krem verdi onu kullandım 3 günde geçti gibi be rahatladı bide hergün düş aldım ve kuru tuttum
mrvdmlh barlasnur evet Barlas ismi pek yok denk gelince sasırıyoruzb☺️ adlarıyla yasasınlar güzel ömürleri olsun inşallah 🥰