Melekhnm Sutlukahve-12 tabikide 5 litre için 5 6 kaşık Kaya tuzu 1 yemek kaşığı kadar tepeleme olmadan limon. Tuzu 2 su bardağı kadar üzüm sirkesi kühne kullandım Sarımsak Hazır su
Melekhnm Ayferde domatesleri bebek uyduktan sonra komşumla soyduk Turşu da yaptım ara ara sorun olmadı 22 aylık 😛
Ayferde Melekhnm yine büyük bebeğiniz benimki tezgahı toplarken bile paçama yapışıyor bunları yapmak hayal
Poyrazinorhaninannesi33 Melekhnm merhaba fasulye tursusunun tarifini verirmisiniz bir yerde yemistim cok lezzetli oluyor
Melekhnm SevimliHayaletCasper benim derindonduruxu wae 6 çekmeceli 3 sene önce aldım 2.5 bindi o zaman şiödi çok pahalı 🤑 ama buzluk işini çok sevemedim kurutm daha İyi ellerinize sağlık sizinde böule şeyleri yemekten ziyade uğraşmayı seviyorum 😻 siz patlıcan nasıl kurttunuz
SevimliHayaletCasper Melekhnm içini oyup ipe dizdim güneşte kurudu. Diğerlerini de küp küp doğradım yine aynı şekilde dizdim patlıcan çabuk kuruyor. Valla buzluğum olsa her türlü şey koyarım ben seviyorum ya 😄
Melekhnm SevimliHayaletCasper inşallah ilerde nasip olur bende buzluğa bezelye Mısır falan koydum 😜haa anladım bazıları içini oymadan yapıyor ince uzun gibi ondan sordum
nolmuskine SevimliHayaletCasper İstanbul da olsaydın keşke ayarlardım eşimin kuzeni satıyordu dükkanı var
slkmsncemile Melekhnm bu arada anneleri hunharca hazırlık yapıp kışa doğru toplayıp eve dolduran ben dkdösödö
Kereminannesiii slkmsncemile şuan aynı ben memleketten araba dolu bir şekilde eve yolculuk yapıyorum 😅