PlnEyp Merhaba Annedaşlarım tam 5.5 aylık bebeklerinizin boyu kilosu nedir birde ek gıda tadımlıklara başladınız mı
Patron1bebeginannesi PlnEyp başka bebeklerle kilo karsilastirmayin her bebeğin kilosu ve doğum kilosu farklıdır. Tadima da doktor kontrolünde başlayın anne sütü alıyorsa 6 aydan önce başlamayın diyorlar genelde
designofflove PlnEyp 5. ayını doldurduğunda başladık dik oturuyordu doktorumuz başlayabilirsin dedi şimdi 5 ay 16 günlük kilosu 9 oldu sanırım boyu 71 ☺️
Selin39 PlnEyp benim kızım prematüre 35 haftalık doğdu şuan 7700 kilosu 71 cm boyu 6 aylığız. Daha yeni tadımlara başladık doktor kontrolünde
Arzumirac38 PlnEyp 4 aylık oğlum 7.150 Gr boyu da 70 cm mama içiyoruz malesef emmiyor ne yaptıysam Aptamil kullaniyorum
PlnEyp Selin39 maşallah benim bebeğimde 35 haftalık doğdu oğlum şuan 5.5 aylığız ben başladım tadımlık sebze ve meyve pürelerine bizde 8.250 kilomuz 69 cm boyumuz
PlnEyp Arzumirac38 maşallah bizde aptamil kullanıyoruz ilk 3.5 ay anne sütü aldı sonrası mamaya geçtik sütüm kesildi 8.250 kilomuz 69 cm boyumuz bende tadımlıklara başladım sebze ve meyve pürelerine
Arzumirac38 PlnEyp vallahi napayım elimden geleni yaptım ins bizde zamanı gelince sizin gibi başlarız 🥰 maşallah sizlere de 💚
Summerwine95 PlnEyp maşallah size de.Biz geçen ay sadece 200 gram alınca bu ay çok önemliydi benim için.Sicaklardan da sağlık ocağına gidemedim o yüzden kendim evde olceyim dedim tabi üç aşağı beş yukarı oynar