Elif2019 3 aylık kızımın süt alarjisi var 15gündür diyet yapıyorum doktorun söyledigi hic biseyi yemiyorum ama mukus hala gecmedi diyete basladıktan ne kadar süre sonra düzelmesi gerekiyo
Fundaonat Elif2019 bizede süt alerjisi denildi ama başka bi doktora gittik hiçbir sıkıntı yok dedi. Farklı bir doktora özellikle çocuk gastroenterolojisine götürün. Orası besin alerjisine bakıyor.
Ysmn_YgtAlp_Mtlu Elif2019 bizimde mukuslu oluyor bir kez kan geldi ama alerji testinden hiçbir şeye alerjisi çıkmadı. Doktor bana sadece asitli gıdaları ve kabuklu kuruyemişleri yeme demişti ama düzelen hiçbir şey olmadı.Diyeti nasıl uyguluyorsunuz?
Elif2019 Ysmn_YgtAlp_Mtlu kaka tahlili yapıldı hic bise cıkmadı sadece bi kez kan gördüm acaba bosunamı diyet yapıyorum sadece kakası mukuslu
Fundaonat Ysmn_YgtAlp_Mtlu mukus olması önemli değil ki zamanla geçiyo zaten bizim geçti mesela. Kan gelmiyorsa ve alerji yoksa boşuna diyet yapmayın. Ben boşuna bir ay süt olan hiç birşey yiyememiştim 🙈
Bebekaslan Elif2019 bende aynı şekilde diyetteyim bir kez Kan geldi ve mukus vardı gaita tahlilinde 2-3 lökosit çıktı diyet yapıyorum ama 2 haftadan sonra vücuttan arınıyormus doktodum öyle dedi
Elif2019 Bebekaslan bizim gaita temiz cıktı 15 gün olcak iste diyetteyim ama mukusta hic bi düzelme yok
Ysmn_YgtAlp_Mtlu Elif2019 aynen bizim de öyle oldu ben de 3 gün süt ürünleri ve yumurta tüketmeyeceğim bakalım kızarıklıklar geçecek mi ya da en azından azalacak mı
Fundaonat Elif2019 kakası mukusluydu ve dışkısında kan vardı bir kere oldu. Tahliller yaptırdık süt alerjisi olabilir dedi doktor ve süt ve süt ürünlerini yasakladı. Ancak çocuk gast. getirdik ve öyle bişey olmadığını öğrendik.
Fundaonat Ysmn_YgtAlp_Mtlu vücudu kızarık olmuştu bizimde kullandığımız şampuandan kaynaklıymış cildi hassasmış ondan dedi doktor ve sebamed kullandık ve her gün yıkanması gerek dedi ve geçti şu an hiç bi sıkıntısı yok.
Elif2019 Ysmn_YgtAlp_Mtlu banada 1ay dolunca yumurtayla baslarsın dedi kızarıklık falan yok bizde hic
Ysmn_YgtAlp_Mtlu Fundaonat bize de her gün banyo yaptırın sonrasında vazelin sürün dedi yapıyoruz ama hep kızarık geçmiyor
thelittleprince Fundaonat alerji yoksa kakasındaki kan nedenmiş? Bende de aynı şey söz konusu yüzünde kafasında kızarıklıklar oluyor arada sönüyor sonra. Kakasında bir damla kadar kan gördük. Doktor süt alerjisi dedi. Şuan tüketmiyorum. O yüzden merak ettim