Slnsuckcuras Merhabalar 28 günlük bebeğimvar ve sünnet yaptıracaz. Ankara’da bildiğiniz güvenilir iyi bir doktor var mı?? Koru, Medicana, medisis, medicalpark,Memorial da bildiği doktor olan var mı??
G-K Slnsuckcuras 12 gün önce oğlumu sünnet ettirdim o dediğiniz hastanelerde tanıdığım yok ama sünnet ettirdiğimiz doktordan çok memnun kaldık
OgretmenimKukla Slnsuckcuras yaklaşık 1 ay kadar önce Ali Vedat Canoğlu 'na yaptırdık. Biz memnunduk tavsiye ederim (:
1bocek1cicekannesi Slnsuckcuras 2 ay 28 günlükken yaptırdım. 1 hafta oldu ama devlette lokalle yaptırdım özele götürmeyi düşündüm ama bazı devlet hastaneleri genel anestezi yaptığı iÇin düşündüm. Sonra bu hastaneyi buldum lokalle yapıyordu. Çok memnun kaldık. İlk idrarında ağladı sonrasında hiç bi sıkıntı yaşamadık. İyileşti bile
Sasah1441 Slnsuckcuras canım biz koru hastanesinde olduk irfan serdar arda Dr adı 16 günlüktük çok da memnun kaldık ❤️❤️❤️
1bocek1cicekannesi Sewwo randevu 20 gün kadar sürdü çok ama direk sünnet bölümüne gidip doktorla görüşüp o gün boşluğu varsa yapıyor. 10 dk bile sürmüyor sünnet. Yakınsanız tavsiye ederim biz memnun kaldık.
Sewwo 1bocek1cicekannesi randevu sisteminde yok o hastahane . Hiç duymadım ben keçiörendeyim ama giderim eğer iyiyse. acaba hastahaneden direk mi randevu alınıyor
Coolcool Slnsuckcuras 1aylık iken yaptirmistik klamp yöntemi ile yani dikişsiz kesinlikle tavsiye ederim doktorumuzun ismi Vedat Ali canoğlu özel muayenehanesi var çok çabuk iyileşti
1bocek1cicekannesi Slnsuckcuras lokal yapıldı uyuştu 10-15 dk sonra kesmek için başk odaya aldı doktor eşim ve bende vardık yanında.
1bocek1cicekannesi Sewwo Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi ismi direkt sünnet bölümü var doktordan direk randevu aldı eşim. Biz memnun kaldık. 182 randevu vermiyor yalnız direk sünnet sekreterliği ya da doktoru arayarak alıyorsunuz.