watermelonlove Eşime hediye alacağım saat düşünüyorum hangi marka alabilirim ya? 2 bin TL geçmeyecek bir model, marka arıyorum nereye bakabilirim güvenli bir site vs
biimiyomyardimet watermelonlove trendyoldan sakın almayın sahte geliyormuş bir çoğu. Biz genelde saat&saatten alıyoruz. Fossil markaya bakabilirsiniz çok yüksek fiyatlı da değil modelleri çok şık oluyor
okuyor watermelonlove eşim her gün saat takar en eskileri 5-6 yıldır kullanıyor. Hiç sorun olmadı. Fossil, escape, Tommy Hilfiger, esprit nispeten daha uygun fiyatlı aldıklarım. Escape olan saati geçen ay 1600 liraya almıştım
watermelonlove okuyor Aslında akıllı saat mi alsam dedim ama akıllı saatlerden de anlamıyorum hangi marka iyidir o saatler her telefonla uyumlu oluyor mu içi nasıl olmalı hangi özellikleri olmalı bilemedim saat takmaz eşim bir tane olsun istiyorum ben seviyorum erkeklerde saati şık duruyor
okuyor watermelonlove akıllı saat de almıştım eşime. Samsung telefon kullandığı için Samsung marka aldık. Memnun ondan da.