yakaignesininannesi Merhaba arkadaşlar, 44günlük bebeğim var doğduğu günden beri kakası hep mukuslu, illa alerjik bir bebek olduğu anlamına mı gelir, zamanla düzelir mi?
ozgurunannesi yakaignesininannesi muhtemelen besin alerjisi var. Ama çoğu doktor kanlı kaka olmadığı sürece sorun yok diyor size tavsiyem süt ve süt ürünlerini azaltmaniz. Daha kötü olmasin
Merve20 yakaignesininannesi laktoz intöleransı da olabilir bi kaka testi yaptırın beneğim laktozu sindiremiyor
Kbrnrsgrrrr yakaignesininannesi benim bebeğim 3. Ayına kadar hemen hep kakası mukusluydu zaman ilerleyince kendiliğinden geçti canım ama sen yinede baktır istersen
Rabiapnr yakaignesininannesi canım bizde yumurta alerjisi var ve doktorumuz mukuslu kakadan anladı ilk önce laktoz intoleransını değerlendirdi sindirebilsin diye laktazm diye bir damla vermişti Bebekler küçük olunca sütü tam sindiremiyor demişti kullandık hafifledi ama devam etti kaka takibi yaptık alerji konusu da olunca ben dikkat etmiştim hatta eşime de söylemiştim yumurtayı tükettiğim zamanlar çocuk cok rahatsız oluyordu teste de yumurta alerjisi cıktı kakada kan demişler ama görmediğimi kanlar da var ve bizim de alerji olmasına rağmen kakada kan cıkmadı genelde süt alerjisi olanlarda kan cıkıyor diye biliyorum ve evet bazı doktorlar önemsemiyor ama bence düşünülmeli hatta ben diretmiştim küçük bebek test yaptırmak falan konusunda isteksizdim ama doktorumuz biz bunu sürekli görmüyoruz evet son zamanlarda çoğaldı ama ben durup su an başkalarıyla degil de seninle bebeğinin kakasını konuşuyorsam sorundur biz aklımızdaki cevaplayalım demişti ve adamın da dediği çıktı başka belirtiler var mı cildinde pütürtüler huzursuzluk fazla gaz karnından fazla ses gelmesi gibi
yakaignesininannesi ozgurunannesi çok teşekkürler, sadece süt ve süt ürünleri mi tetikler durumunu, başka dikkat etmem gereken birşey var mıdır? Yarın doktoruna gideceğiz ona da bi soracağım
zmaanda yakaignesininannesi mukuslu derken böyle uzayan sümüksü yapıda dimi bizde de az da olsa var da :(
Tweety yakaignesininannesi benim bebegim 2 aylik bizimde dogdugundan beri oyle. Doktorun dediigini buraya yazarmisiniz bende merek ediyorum
yakaignesininannesi Tweety merhaba şimdi doktordan dönüyoruz, şu aşamada illa allerjik bebek diyemeyiz süt ürünleri ve yumurta yediğinizde dikkat edin artış oluyor mu ve kan, pütürlü tanecikler görüyor musunuz ona bakın dedi. 3.aya kadar sadece mukus normal ama allerjik bebekse eğer net olarak 4. Ve 5. Aylarda mukusda ekstra daha fazla artış olur ozman şüpheleniriz dedi.
Tweety yakaignesininannesi girdim evet sut alerjisi diyor ama sanirim benim bebegim atopik cunku vucudunun heryeri kirmizi kirmizi kabardi. Bende mukuslu kakayla bu durumu bagdastirdum haftaya doktora gidecegim bende
Momofkerem Korkmayın. Bebeğim ilk doğduğu gün ilk kakasını hastanede yaptı ve çok mukusluydu kayınvalidem şaşırıp doktora sordu normal dediler. Şu anki doktorumuz ki bu doktoru bulana kadar danıştığım tüm doktorlar iri balgam şeklinde büyümedikçe artı kan olmadıkça mukuslu olabilir her mukuslu kaka alerji belirtisi değildir dediler Bebeğim 4 aylık bu arada çok şükür başka hiç bir belirti olmadı ben de süt ürünleri tüketiyorum Tabi her bebek farklıdır doktorunuzdan teyit alın. İçiniz rahat olsun diye söylemek istedim😊
yakaignesininannesi Momofkerem merhaba, içimi rahatlattınız şuan🙏🏼 İri balgam şeklinde değil ince uzuyor, inşallah bizde sizin gibi şanslıyızdır 🥰
yakaignesininannesi Kbrnrsgrrrr bende geçer diye bekliyorum, inşallah sizinki gibi olur, allerjik bir bebek değildir 🙏🏼
yakaignesininannesi Rabiapnr aslında üstüne gidip bi doktora danışıp araştırmak gerekiyor gerçekten, belki de birşey çıkmayacak, ekstra başka bi belirti yok şimdilik
Lala9358 yakaignesininannesi sut alerjisi coklu besin alerjiside olabilir benim oglumdada mukuslu kaka vardi yumurta dana eti tavuk eti hindi eti tum kuruyemisler tahin tereyag sut ve sut urunleri hazir paketli tum gidalar yasakti kuzu eti yiyebiliuodum sadece diger hersey yasakti ac geziyodum bildiginiz bide siddetli gaz sancilari vardi cok kusuyodu siddetli kusma vardi
Tweety yakaignesininannesi merhaba cok tesekkur ederim. Umarim biseyi yoktur bebeginizin:) herhangi biryerinde vucudunda kizarikliklar puturlukler oluyormu peki
Asafeymeninannesi yakaignesininannesi Besin alerjisi olabilir Alerji doktoruna görünmenizde fayda var. O süre zarfında dilerseniz her ihtimale karşı süt ve süt ürünleri içeren gıdalardan uzak durun