Ahsenileannesi Arkadaşlar bebeğim 2 aylık ve çok kusuyor. Doktor reflü olduğunu söyledi. Bu kusmalarla hangi yöntemlerle başa çıkarım? Ve onerdiginiz bir mama var mı?
Nihalyardim_09 Ahsenileannesi bizde de var reflü bebelac ar mama karıştırıyorum normal mamasının içine birde reflü şurubu kullanıyoruz
Nihalyardim_09 Sultancoban şuan 8 ay 27 günlük şurup olarak motilum kullanıyoruz doktorumuz verdi mamanın da şurubun da faydası oluyor
Sultancoban Doktor bana bebelac theckener ve ar mama kullan dedi ama hiçbir şey kullanmıyorum. Maflor probiyotik denedim işe yaramadı
Nihalyardim_09 Sultancoban hayır mamayı kullanın aynı bizim mamadan işte o mamayı koyu kıvamlı yaptığı için kusmayı önlüyor
Sultancoban Nihalyardim_09 inşallah tez zamanda geçer kaç haftalık doğdu birde theckener ı sürekli mi atıyorsunuz mamaya yoksa bir kaç öğün mü ar mama için sürekli kullanılmamalı diye okumuştum üzerinde
Nihalyardim_09 Sultancoban her mamada kullanıyoruz bizde yan etkisi olmadı bebeğim 38. Haftada doğdu ama ciğerinde kitle olduğu için reflüsü başlamış o yüzden tedavi alıyoruz reflü geçince kitle için ameliyat olucaz inşallah 🤲🏼