Lutfiye_yangoz Kızım gün içinde sürekli uyumak istiyor uyumadan en fazla 2 2 buçuk saat dura biliyor. 4 defa falan uyutuyorum önceden 10 da uyurdu gece uykusuna şimdi daha erken uyumaya başladı bu normal mi acaba. 5 6 aylık bebekleri olan durumlar nasıl sizde
Nrslcmr Lutfiye_yangoz erken uyusun daha iyi 10 çok geç. Bizimki 6 aylık 7 8 arası uyur aksam. Uyanıklık suresi de normal. Sadece bebeginizi izleyin ve ona ayak uydurun.
Nrslcmr Lutfiye_yangoz Ha bu arada son uykuya direniyorsa ve erken gece uykusuna geçmek istiyorsa 4 uykudan 3 e gecmeniz gerekebilir
Duygu1403 Lutfiye_yangoz benim bebeğim de 5 ay 4 günlük gece 21;00dem sabah 7ye kadar aralıksı uyuyor sonra gün içinde 3-4 uyku yapıyor 1 er saat falan bence normal
Lutfiye_yangoz Nrslcmr uyumak istediği zaman uyutuyorum önceden bu kadar uyumazdi ondan hasta falan mı dedim acaba
marsus Duygu1403 nasıl aralıksız uyuyor yaa aşırı özeniyorum :( bizimki 4 buçuk aylık ve sürekli uyaniyor :(
Byzhkn 5 ay 2 günlüğü gündüz uykusu 4 saat civarı. Ama gece asla uyumak istemiyor gece 12 1 de anca uyuyor sürekli uyanıyor 5dk emiyor geri uyuyor ne yapmam lazım hanımlar .
Duygu1403 marsus aralıksız dediğim gece 2-3 defa beslemeye kalkıyor ama genelde uyur uyanık oluyor. 22:30da uyudu şimdi açıkma sinyali verdi aldım emziriyorım mesela açıkmaya başlayınca yatakta ıng ıng diye sinyal veriyor eğer duymazsam yarım saat içinde bağırarak kaldırıyor beni sağ olsun 🤣
Pearlyyy Lutfiye_yangoz benim bebeğimde 6aylık 4 uyku yapıyordu 5.5 aylığa kadar son uykuya direnince 3 e düşürdüm. Şuan 2.5 saat uyanık kalıyor maksimum gündüz ilk 2 uykusu 1.5 saat (uyanıyor geri uyutuyorum) son uykusuda 45 dk fln oluyor gece de 8.30-9.00 arası uyuyor 2 kere beslenmeye kalkıyor. En son uyanış 7-7.30 arası
marsus Duygu1403 bizim de ağlamadan mirildanmasina kalkıp hemen emziriyorum ama maksimum uyuduğu 2 saat uzun uyumuyor:( yani gecede 5 6 defa kalkıyor bazen emmiyor sadece uykuya geçmek icin kullanıyor aslinda