İyi geceler kizlar. Kızım 9 ay 17 günlük. 2 aydır bende gece uykusu denen birşey kalmadı. O kadar sık uyaniyor ki anlatamam. Yatirmamla kalkmam bir oluyor. Bakın 11 de yattı gece saat 2 oldu adam gibi 1 saat uyudu hep mızmız hep bir donemeyince mizmizlanarak uyanıyor memeye alınca dalıyor yatiriyirum maksimum yarım saat… Gerçekten bende uyku, sabır denen birşey kalmadı ve demin inanılmaz derecede bir ahlama krizine girdim. Ben ne zaman 2-3 saat kesintisiz uyuyacağım? Dayanamıyorum artık. Çok yoruldum.. yemek yedir kalksın uyur uyumasin çabala gezdir kolun kopsun.. ne zaman bitexek bu döngü! Ben ne zaman normal bir hayat yaşayacağım? Yarın eşim Van golune gidelim dedi valla kızdan korkuyoruz huzursuz olurda burnumizdan gelirmi acaba diye? Gerçi kocama dokunan birşey yok kendisi ayrı uyuyor dayanamiyormus uykusuzluğa. Benim canım patlıcan olduğu için.. neyse. Gerçekten çok yorgunum sadece bir gece sabahtan akşama kadar uyumak istiyorum sadece bir gece Allah’a yalvarmadan endise etmeden kafamı rahat bı şekilde yastiga koyup uyumak istiyorum :( kafanızı sisirdim hakkınızı helal edin