Mygirlmybaby Kızlar her şeyi yaptım geçmiyor dişimin ağrısı. Başka yöntemler var mı sizin denediginiz. Uyuyamıyorum ve başıma, yüreğime vuruyor. Saatlerdir ağlıyorum ama geçmiyor
Kurabiye_123 Mygirlmybaby geçmiş olsun canım çürükmü , benimde kırık ve çürüktü dayanamıyordum ağrı kesici atıyordum bitel başka birşey geçirmiyordu kanal tedavı oldum çok şükür iyiyim şimdi
Baybyy Mygirlmybaby nöbetçi eczane yakınınızda ise disinol alın hemen kesiyor bende çok çektim emzirirken disinol ile durmustum geçmiş olsun
Tomris-Hatun Disini fircala ve buz koy Rabbim safii ismi hurmetine sifa nasip etsin sirkeli ve tuzlu suyu karistir gargara yap oda cok rahatlatir
Fasulye12 Mygirlmybaby kesinlikle apranax 👍🏻 Evde varsa için, doktor randevunuza kadar size iyi gelecektir. En son diş ağrısı için gittiğimde diş doktoru yazmıştı apranaxı.
Fasulye12 Mygirlmybaby bebeğinizi gece emzirmiyorsanız uyutmadan ilacı içip, sabah da sütünüzü sağıp dökerseniz belki ilaç miktarı azalmış olur. Onu bir araştırın.
Baybyy Mygirlmybaby ilaç gibi icmiyorsun zaten pamuk ile ağrıyan dişine basıyorsun uyusturdugu için hemen kesiyor ağrıyı
Prenses18 @Kurabiye_123 merhaba bende kanal tedavisi oldum ve dolgu yapıldı ama 3 hafta oldu hala agriyo sizinki hmn gectimi agrisi
Kurabiye_123 Prenses18 geçti canım hemen tekrar kontrole gidin isterseniz çünkü doktorum herhangi bir sorun olursa tekrar gelin demişti
Mygirlmybaby Alerjikrinit gitttim ama 27 eylüle randevu verdi. Bu saat oldu daha oturuyorum gözlerim aglamaktan kapandı artık
Yamacefeninannesi Mygirlmybaby eğer emziriyor iseniz karsbfil yağı emzirmirne yok ise disinol alın bende e çok çekmiştim dişten tek iyi gelen bunlar oldu yalnız ağrıyan bölgeye sürer iken dudaklarında degdirmeden sürün tahriş etmesin ağzınızi