Nuriye-kandemir Kızlar başına gelen oldumu 3 hafta pavlik bandaj kullandı yavrum kalça ultrasondan geçtik çok şükür ortaoedi doktoru 1 ay daha kullasın yinede dedi beta 63 çıktı sizler ne yaptınız ben kullanmak istemiyorum çocuk içinde hiç mutlu değil
kubraselcuk Nuriye-kandemir bizde yeni bandaja başladık 3 hafta duracak dedi doktor gördükçe kötü oluyorum ya geçmezse diye :(
Katip Nuriye-kandemir çocuğunuzun sağlığı için kullanıyorsunuz. Bu açıdan düşün. Ağlıyorsa ayarlama da bir sıkıntı olabilir ona baktırmanızı tavsiye ederim. Tedavinin sonraki boyutları daha zor
Papatya-bahcesi Nuriye-kandemir bizmde olmuştu ben süreci yazdım baya uzun isterseniz profilimden bakın , kopyaladım ama olmadı , endişelenmeyin bizim geçti 57-60 dı.
Cansuakbulutyilmaz kubraselcuk bide dun aynisini yasadik bandaj verdi daha takmadim taktirmadim baska bir doktora daha gidecegimm ama buyuk ihtimal oda vericek bandaji. Cok zor bi durum bizimde alfa degeri 60 57
kubraselcuk Nuriye-kandemir sol alfa 56 çıktı gelişim geriliği dedi düzelir dedi doktor ama ağlamaktan helak oldum
kubraselcuk Cansuakbulutyilmaz sizin bebeğiniz kaç günlük biz takıyoruz ama bizde başka doktora göstereceğiz
Papatya-bahcesi Cansuakbulutyilmaz bizimde olmuştu benim profilimden bakın isterseniz süreci yazmıştım
Cansuakbulutyilmaz kubraselcuk 3 ay 5 gunluk oldu. Ben yanlis takmaktan da korkuyorum bu aparatı. Insallah duzelirler. Aparat taktignizda huzursuzlugu falan oldu mu alisabildimi ?
kubraselcuk Cansuakbulutyilmaz evet takınca mutsuz oluyor ama mecbur takıyoruz çok korkuyorum çünkü düzelmezse diye