CaninannesiCemre Anneler çok merak ediyorum,bu insta mom anneleri her gün şakır şakır tarifler ,bişiler bişiler verip duruyor ,gerçekten bebeleri yiyor mu onları ,bugün bi tanesi bebek keki tarifi vermiş acaba benim mi tuhafıma gidiyo 🥴
Bssraa2 CaninannesiCemre hayır tabi ki hazırladıkları tabakları ben yesem ben doyarım minicik bebek o kadar yiyebilecek mi sanmıyorum bir tane takip ettiğim fenomen hepsini yemiyor yarısını yiyor kalanını da ben yiyorum demişti😀
Deletedmom_100 Ya yarısını bende deniyorum ama pekte yediğini söyleyemem.Bazende b*kunu çıkarıyorlar.
Dilruba_1 Gerçekten ben de şaşırıyorum bazen ama yedirirken çekenler var sadece onlara inanıyorum çocukları çok iştahlı fıtrat meselesi ama diğer yapıp yapıp atanlara pek inanmıyorum çoğu takipçi kasmak ya da gösteriş için atıyor çoğu yemiyor emin olun Yiyenleri görüyoruz zaten dediğim gibi
Tmrshtn26 Maşallah hepsinin bebekleri iştahlı tabaklar menüler şekiller kalpli kekler pankekler omletler o kadar tabakları menüleri bırak bebeği yetişkinler bile yemiyor.