Derya-28 2 ay 26 günlük bebeğim var sürekli emmek istiyor sütüm mü yetmiyor doymuyor mu diye düşünmeye başladım .. Çokta gazlı 🥹
tuuuba Derya-28 benimki de öyle 2 ay 12 günlük özellikle gece saat başı uyanıp emiyor deliriyorum bazen ben de böyle düşünmeye başladım doyurmuyoruç mu acaba ama öyle olsa kilo alımı az olurdu sanırım ya hiç bilmiyorum
Derya-28 @Berilsmom13 ne zaman düzelir ki hiç bi yere gidemiyorum resmen emzikte asla tutmadı sürekli memede
Berilsmom13 Derya-28 emzik değiştirmeyi dene ben mesela hepsini denedim en son oioi aldım uyku arkadaşlı emzik onu sevdi
Derya-28 @Berilsmom13 o kadar çok emzik aldık ki hiç birini tutmadı 11 tane denedik hiç birini tutmuyor
Derya-28 @tuuuba benimki de kilo alımı iyi aslında ama sürekli ağladığı için etrafındakiler doymuyor bu çocuk mama ver dedikçe çıldırıyorum ama doktorumda gayet normal diyor kafam o kadar karışık ki anlatamam
tuuuba Derya-28 etrafınızdakiler çok biliyorsa gelsin ağlatmasın ya ne münasebetsiz insanlar var. Doktor kilo alımı iyi diyorsa önemsemeyin mamaya geçmeyin ilk altı ay sadece anne süt diyorlar. Ağlaması normal dünyaya alışmaya çalışıyor geçer hepsi zamanla
tuuuba Derya-28 anlıyorum fakat bunu aşmak sizin elinizde bebeğinizi sizden iyi tanıyan ve daha iyi düşünecek kimse yok bence kendinize hep bunu hatırlatın ☘️