Ocakalti Hanımlar kızım 7 aylık yüksek ateşi var doktoru ile görüştüm telefonda, 1.5 çay kaşığı calpol ver dedi verdim düşmüştü aradan 4 saat geçmeden geri yükseldi. Duş aldırdım, bezleri ıslatıp koydum ama hepsi geçici… ateş nasıl düşer yaaaa
aysenurkerem Ocakalti kaç ateşi ? Bu yaptığınız yöntemlerle kontrol altında düşürmeye çalışın. Genelde ateş 3 gün sürüyor sonra geçiyor
sagopakajmerap Ocakalti neden ateş çıktığı önemli. Doktora götürün bence belki enfeksiyon belki boğazı şişti ne bilim her şey olabilir
Nihalyardim_09 Diş ateşiyse bizimde üç gün sürmüştü 3 saatte bir Kalpol verdim ve duş veya soğuk uygulama yaptım sonra kendisi kayboldu üçüncü günden sonra şuan 8 ay 26 günlüğüz 6 dişimiz var dişten olabilir
Ocakalti @aysenurkerem @sagopakajmerap @Nihalyardim_09 Bugün rutin kontrole doktora gittik kan verdik tahliller yapıldı doktor degerlere bakalim dedi demir düşük cıktı falan ama herhangi bir enfeksiyon yok ne olduysa eve geldikten sonra oldu çocuk ateşlenmeye başladı.. Doktora normal rutin kontrol diye gittik eve geldik ateş başladı
Nihalyardim_09 Ocakalti büyük ihtimal diş diye düşündüm ben enfeksiyon yoksa korkmayın atlatır inşallah🥰
aysenurkerem Ocakalti diş ateşi 38 üstüne çıkmıyor. Enfeksiyon olursa çıkmaya başlar zaten. 38i geçmezse korkmayın 🥰 diş ateşdir muhtemelen
Ocakalti aysenurkerem Hala ates devam ediyor bizde tabancali ateş ölçer var onda da kafasından ölçtüğüm ateş daha yüksek çıkıyor hangisine inanmalı bilemiyorum ama hala ateşi var ve iştahsız halsiz uykuya eğilimi var. Dünden beri kendimde değilim kafam hiç yerinde değil ne kadar zormuş
aysenurkerem Ocakalti en doğru bakma yöntemi kulak ve koltuk altıdır. temassız ateş ölçerler yanıltıyor maalesef. Genelde biz polikliniklerde kulaktan ateş ölçer kullanıyorduk. Aynısını eve aldım. Braun IRT 6520/ 6525 olabilir