Yaseminhan Merhaba güzel annelerim , 9 aylik benimki hala dişi çıkmadı normal mi bu acaba 🤔 süt alerjisiydi yeni yeni peynir vs deniyorum ondan olabilir mi var mı Benim gibi :( Teşekkürler 💕💕
Sarisin Yaseminhan benim oğlum 10.5 aylıkken çıkardı ilk dişini. Doktorumuz genetik olabildiğini söyledi ve 18 aya kadar hiç diş çıkmaması normal dedi. Geç çıkan diş sağlam olur diyolar 😊
Mervol Yaseminhan bizde bugün 11 aylık olduk hiç dişimiz yok .damaklarinda şişme dis belirtisi bike yok :) elbet bugün çıkacak sonuçta beklemedeyiz
Zeynp Yaseminhan kızımda 9 aylık canım. Bizdede yok gelen giden. Ne kadar geç cıkarsa o kadar sağlam olurla avunuyorum🤗 doktor normal dedi. 1 yasında bile çıkaran varmıs. Biizm aletjimiz vs de yok.
Nebicimanne Yaseminhan birak cikmasin 😨 dis bazi bebeklerde cok zor geciyor kizim 1 ayda 3 dis cikardi 4. Geliyor ben perisan ben bitik durumdayim. Yeme icmeyle alakali oldugunu hic dusunmuyorum genetik bi durum dis 🤷♀️ bide gec cikarinca baska seylerle oyalanmalari filan daha kolay oluyomus hani acisini oyuna dalip unutabilir gibi
Esraabrklug Yaseminhan benimde 8 Ayin sonunda çıkardı şuan 2 yaşına girecek yaşıtları neredeyse bütün dişleri çıkardı bizimkinin 11 dışı var .genetikmiş
NeclaDefne Yaseminhan hiç kafaya takılacak bir durum değil canım yeme içmeyle de alakası yok kızım peş peşe çıkarmaya başladı ateş olmadı ama o ağrısı çok canını yakıyor. Geç çıkan diş iyi olur derler bir de.
Cennetinsusu Yaseminhan 18 aya kadar normal. Doktor bana 2 yaşında çıkaran biliyorum demişti ☺️ Benim kızımda 1 hafta sonra 15 aylık olacak. Yeni çıkarıyor dişini ❤️ Normal yani biraz da genetik 🤗
Merve_kozz Yaseminhan 18 aya kadar cıkmaması normal dedi doktorumuz 8 bucuk aylığız bizdede diş yok evham yapmayın her bebek aynı değil hele ki bizim gibi alerjik bebekler vitamini fazla alamadığı için daha geç çıkaracaktır içiniz rahat olsun 😊