Senaoz21 Eşim sabah 8 den bu yana hep kusuyor ne yese kusuyor ve ishal çalışıyor iş yeride izin vermiyor mecbur akşama kadar çalışacak salgın var diyorlar doğru mu akşam hastaneye gideceğiz bakalım ne olacak bugün sadece yoğurt yemis halsiz bide
meryemm95 Senaoz21 evet salgın var canım eşim çocuğum ben ailemde ki herkes böyle hem ishal hem kusma biz atlattık çok şükür ama oğlum atlamadı
Minigimm1 Userqq bizede olmuştu ailecek 2 ay önce, acile gittik biz doktorun verdiği ilaçlarla geçti, kızıma da bir toz vermişti onunla geçmedi ateşte olunca tekrar gittik biz onda da zinco şurup ve enterogermina kullanmamızı söyledi onlarla geçmişti 2 güne
Userqq Minigimm1 ne kadar sürecek bu peki? Ne kadar sürdü sizde? Garip bı şekilde ben de gribe çevirdi artık… Kendim antibiyotik kullanıyorum ama çocuğa çok üzülüyorum kendime ayrı… Delirmek uzereyim
Minigimm1 Userqq bizde ilaçlara başladıktan 3 gün kadar sonra normale dönmüştük kızım da işte onlara başladıktan sonraki gün biraz düzelmeye başlamıştı diğer daha iyiydi ondan önce çok kötüydük bizde ben bile ne yiyebiliyordum ne bir şey içebiliyordum midem geri atıyordu
meryemm95 Minigimm1 önerisi olanlar nolur yazsınlar reflor verdi oğluma kullansın diye içiremiyorum motis verdi kusmamasu için bana mısın demiyor ama
Userqq meryemm95 nasıl atlattiniz? Ne yaptınız bana da söyleyin lütfen sizinde sonu gribe çevirdi mi yoksa ek bı enfeksiyon daha mı kaptim
meryemm95 Userqq canım biz şuan kusmamak için motis diye bi şurup var onu kullanıyoruz bide reflor var günlük 2 kere içince yetişkinlerde direk kesiyor oğluma içirebilsem belki onunkinide kesecek ama içmiyor
Userqq meryemm95 kaçıncı gundesiniz? Beklemeyin seruma gidin sürekli biz öyle yapıyoruz ama hala yeterli gelmiyor sanki. Susuzluktan ve beslneme kaybından kum döktü dün çocuğum 3 serum peş peşe taktılar beklemeyin serum alın en azından farklı sorunlara cikmasin
Minigimm1 meryemm95 reflor da işe yarıyor önceden onu da kullanmıştık biz pembe olan toz çilekli gibi bi kokusu var onu az bi suya karıştırıp içeriyordum ben eğer içemiyorsa yoğurda katıp verin yada doktora danışıp enterogermina alın onu çok severek içmişti
meryemm95 Userqq 2 gün üst üste seruma gittik biz bugün iyiydi gündüzden akşam yine tekrarladı çok çaresizim kapacağım bilemiyorum doktorlarda bilet yapmıyor
Userqq meryemm95 geçmiyor çorba ve yoğurt vermeyin benim çocuğum verdikçe daha kötü oldu. Dışardan söyleyin isterseniz kuru şeyler Allahım şifa versin hepimize
Karansmmom Userqq meraba nasıl oldu beneginiz. Şuan bizde mahvolmuş durumdayız. 5. Gün ama kusması hala devam ediyor ide gribe çevirdi mahvoldu çocuğum
Sessizkus Cuma günü misafirlikte on kişiydik ve şu an sekizimiz bu şekilde dün gece itibari ile başladı halsizlik kemik et batması yatak çivi gibi isal kusma salgın varmış yakınlarımı acile gitti iğne verdi ve birkaç ilaç ben emzirdiğim için gitmedim sadece minoset aldım sıcak duş halsizliğin için sıcak su torbası koydum inanılmaz derecede halsizlik yapıyor🥲