civcivmom Bebeğim 5 ay 26 günlük 1 haftadır ateşleniyor ateşi düşmüyor bi türlü ne yapıyorsunuz ateşi düşürmek için ?
Patron1bebeginannesi civcivmom hastaneye götürmediniz mi? Neden ateşi çıkıyor enfeksiyon mu başka bir şey mi bakılmadı mı, calpol veriyoruz, ıslak havluyla koltuk altı baş bölgesi ateşini düşürmeye çalışıyorum.
Arzuubal civcivmom gündüz mü ateşleniyor gece mi sadece bir de kaç derece oluyor çok mu yüksek aynı zamanlardayız neredeyse 5 ay 21 günlük 2 gecedir benim bebeğim de ateşleniyor ama doktora götürmedim bugün de ateşlenirse götürmeyi düşünüyorum.Dişden olabilir gibi geliyor bana
nazlii1_ civcivmom 1 tatlı kaşığı verin bence biz 4ay25gunluguz eczacı kilosunu sordu 7500 dedim 1 tatlı kaşığından çok az verebilirsin dedi. Doktora sorun geçmiyorsa 4 saatte 1 verilebiliyor. Diş olabilir mi ateşin sebebi
MaviAsel civcivmom bizde 5ay 20 günlüğüz 2gündür ateşi düşmüyor 37 genellikle yeşil ishal gibi kakası var, sizin bebeğinizin nasıl
civcivmom Patron1bebeginannesi götürdük kan idrar bakıldı herhangi bir enfeksiyon cıkmadı ama ateş devam ediyor calpollede düşmüyor 1 çay kaşığı veriyorum
Patron1bebeginannesi civcivmom 1 çay kaşığı yeterli mi bilmiyorum bilen anneler yazar umarım. Diş olabilir mi acaba bilemedim.
civcivmom Patron1bebeginannesi diş ateşi olsa diyorum ılık duş aldırıyoruz ılık bez ile uygulama yapıyoruz calpol veriyoruz düşmüyor akşama kdar düşmedi şimdi düştü mesela ateşi
civcivmom nazlii1_ maşallah sizinknin kilosu bzmkinden daha cok ne yediriyorsunuz ? Bzmki ateşli ve hiçbirşey yemiyor ek gıdaya geçtik cok zayıf bebeğim
MaviAsel civcivmom bizim de en fazla 38.2 oldu hastaneye gittik soğuk uygulama yapıyoruz devamlı 37lere düştü ilaç verdi bugün normal e döndü gibi bakalım, kakası yeşil üşütmekten mi ya da bulaş diş için daha 1aya demişti dr