Ln1414 Merhabalar bebegım bır haftalık sütüm az gelıyor gıbı emın degılım bebegıme bır saat emzırıyorım fakat doymak bılmıyor baktığımda sütüm akıyor yanı sütüm akmazsa o kadar uzun süre içmez herhalde ılk gebelıgım streslıyım yardımcı olursanız sevınırım ne yapmam lazım 😕
Ironsides Ln1414 caniim ayni seyleri bende yasadim sezeryan dogumdum ama gebe egitiminde deogrendim yani cok normal suan boyle gelmesi sutun zamanla articak benim damla damla gelirdi tazyikli gelicek birkac haftaya dedi kuzenim inanmadim nasil yani diye bana kuru uzum kuru kayisi hosafi yaptilar maltana diye bi icecek var seftalilisi gakiba emziren anneler icin ondan ictim sonra 1 cay ksk kimyon 1 cay bardagi su karistirdim sutum artti gercekten cok faydasini gordum bu arada kayisi hosafindan sonra kimyonlu suyu ic ki kayisi gaz yapabilir bi ihtimal oyuzden kimyon engeller gazi ve bebegin kendini guvende hissettigi yer gogsun oldugu icin okadar uzun kaliyo korkma yani suan ona yeterlisin zaten kucucuk midesi ceviz kadar belki birde benimde 1 saat surerdi emzirmem sonra sonra azaldi suan 3 aylik bazen 5 10 dkda doyuyo yani 🌸💜Allah yardimcin olsun sakin sutum yok deme hersey beyinde biter sutum var de hep emzir daha cok olsun💜
Hll20 Ln1414 canım bezinde günde en az 3 defa idrar varsa sütün yetiyor demekmis doktorum öyle dedi. Bizde 16 günlügüz bol bol emzir ve su ic. Her frsatta uyu. En cok süt yapan bu ücü dedi doktorum. Kaka yapiyorsa sütün bagrsaklara kadar gidiyor iyi bisey demisti. Hic korkma🥰
Ln1414 Ironsides çok çok teşekkür ederım benımde sezeryan oldu uyguluayacam dedıklerını ınsallah bende de işe yarar 🌷🙏🏻
Minikelf Bol bol sıvı tüket su iç canım tatlı ye rezene cayı iç kimyonu her yemeğine bi tatlı kasığı kadar koy kendine vakit ayır uyu dınlen ve stres yapma sabret hersey yoluna gırecek🙏🏻
Sevgimelegim Eve gelen ebemiz hep dedigi sey, eger cikiyorsa giriyor demektirc🤷♀️ Yani ilk 20 gun gundr 2-4 arssi islak bez gunde en az 1,kaka iki uc gunede cikabilir. 20,gun sonrasi gunde 3_5 islsk dolu bez onemli. Yani cikiyorsa, giriyordur demekki bogazdan 😊
Ironsides Ln1414 canim migroslarda babymall e bebek gibi yerlerde satiliyo galiba emziren anne icecegi diye geciyo