Burcu1101 Kızlar selam emzirme dönemi inanılmaz saçlarım dökülüyor. Kel kalcam gibi o kadar çok. Valla duşa girmeye korkar oldum. Tavsiyeniz varmı nasıl geçer. Bebeğim 3 aylık sadece anne sütü alıyor
Ykarakus Burcu1101 ayy bende aynı durumdayım resmen avuç avuç dökülüyor iki tutam kaldı tepemde onu da kızım yoluyor 😂 bepanthen evigen bimeks ampul doğum kontrol hapı koydum şampuana ama bana mısın demedi 😏😂
Minikerkegim Burcu1101 kan ve vitamin değerlerine baktır düşüklük varsa takviye alırsın tavsiyeler hiçbişeye yaramıyor doktora görünmek şart. Mesela benim b12 aşırı düşük saçlarımın yarısı döküldü 😩 şimdi doktor iğne yazdı onlarla düzelecek inşallah
Burcu1101 Ykarakus ya bu yöntemi ben üniversitede yapıyodum şuan denemedim ama saç toplamaya yetişemiyorum. Her yer saç. Hamileyken tek tel dökülmüyordu ne güzel😥😥
Sumre0681_ Hepimiz aynı dertle hemhal olmuşuz 😇 Allah başka dert vermesin var mıdır etkili bir çözümü
Ykarakus Burcu1101 Bizim de her yer saç geçen görümcem geldi temizlik yaptık girişten oturma odasına gittikçe saç yoğunlaşıyor nerde uyuduğunuz belli dedi gülmekten öldük kuzunun bezinden bile çıkıyor ben başa çıkamıyorum artık bi cildiyeye gideceğim ilaç mı şampuan mı veriyorsa versin bıktım valla 😂
Poyrazim_annesi Ayni dert bendede vardi ve son zamanlarda acayip psikolojimi bozdu bugün gittim ense boyutunda biraz kestirdim saçımı zaten bakamiyordum. Şuanda belki iyi olur benim için bakalim
Defne_123 Ben Hindistan cevizi yağı yağını kullanıyorum ama yinede banamısın demiyor dr gebelikten sonra hormonlar değişiyor o yüzden oluyor ddi bi kaç aya düzeliyormuş inş düzelir çünkü böyle bi dökülme yok avuç avuç
Kdryns15 Burcu1101 canım bende aynı dertten müzdariptim b12 vitamini başladım saçlarımı bayaa kestim ve keratin bakım yaptırdım şuan tek tel dökülmüyo 👍🏻
Burcu1101 Kdryns15 Ben asljnda süt yapsın die başlarda solgar b12 içiyordum. Baktım sütüm iyi bıraktım. Devammı etsem acaba. Keratin bende yaptırayımm o halde
Kdryns15 Burcu1101 vitaminede devam etmeni tavsiye ederim emzirdiğimiz için vitaminlere her daim ihtiyacımız var