Siyahpapatya Herkese merhabalar. Uzun süredir giremiyorum aramada da göremedim. Kızım 8 ay 4 günlük. 11 kilo ben maxi plus 4 numara kullanıyorum. Herkes büyük diyor ama kullanan var mı. Bantları bu şekilde rahat geliyor bana ya da problem olur mu diye düşündüm.
Cennetagaci Siyahpapatya çişinde taşma olmadığı sürece bir sorun olmaz. Zaten maxi plus 4 ile 5 numara arasında bir beden idealdir
busravebebegi Siyahpapatya Benim kızım 6.5 aylık 8 kilo molfix 4 numara kullanıyorum maxiyi bilmiyorum ama büyük geldiğini düşünüyorsanız külot bez kullanabilirsiniz
yagmurkokusu_ Siyahpapatya 9 aylık 8,500 kilo 5 kullanıyorum. Her zaman bir numara büyük tercih ederim. Geceleri de çok dolmadığı taktirde altını almam. Günlük olarakta akıştırlar kilodu kullanıyorum sürekli de algını açarım.
Siyahpapatya tomvejerry yani bezin bantları ortada kavuşmuyor zaten de burda eşimin arkadaşları bez alırken yine muhalefet olmuş. Çocuğa büyük vs vs ilerisine girmek istemiyorum da. Kullanan var mı merak ediyorum. Bende böyle söyledim önemli olan numara değil kilo zaten
Siyahpapatya Cennetagaci Cennetagaci taşma olmuyor bantları çok sıkıyordu 4 ün sadece bana da bu daha rahat geldi. Çok teşekkür ederim cevabınız içinde🌸
Siyahpapatya busravebebegi ben büyük geldiğini düşünmüyorum sadece soru işareti bırakıyor sanki biliyormuş gibi karşı cinsler de 😊 çok teşekkür ederim
Cennetagaci Siyahpapatya rica ederim 5 numara da kullanabilirsiniz benim kızım da 11 kilo ben 5 kullanıyorum bir sorun olmuyor.bir de molfixin sarı paketi var onun bel kısmı lastikli mavilerde o lastik yok bilginiz olsun bant kısmı kasıyorsa onu da deneyebilirsiniz
Cennetagaci Siyahpapatya migroslarda oluyor ben genelde internetten alıyorum indirim oluyor bazen bakabilirsiniz.