Laylaymom Merveahmettoprak Eniştem ve kuzenim tır şoförü. Hemde yurtdışı. Miktar bilmem ama iphonelar, yazlıklar, arsalar havada uçuşuyor. 🫠
Uras21 Merveahmettoprak eşimin çalıştığı yerde şöförler var kamyon vb şantiyede çalışıyorlar eşime bir defa sordugum da 17 bin alanda var 20 alanda var demişti
Karpuzlu_lolipop Merveahmettoprak babam tır şoförü asgarî ücret + gitti her şehir için prim uzaklığa göre değişiyor (500-600) gibi . Haftada 3 defa başka şehir çıkıyor . Önceleri ırak giderdi 15 günde gelirdi . Gittig yere bağlı şehir içimi çalışıyor eşiniz
Zeynepefem Merveahmettoprak eniştem tir şoförü ama o yurt dışına gidiyor maaşı 1000 euro civarı sanırım. Yurt içi biraz daha ucuzdur o da 20 bin TL civaridir
Laylaymom Uras21 İnsan inanamıyor. Birde sonradan başladılar bu işe. Nereden nereye geldiler yani. Maşallah dedim. Allah daha çok versin. Öğretmenliği bırakıp tır şoförü olma kararı aldım 😂
Merveahmettoprak Karpuzlu_lolipop bizim tırımız var kendi babam çalışıyor yeni aldık işler çok bi kâr vermiyor maaşını arttırmak istedik ama piyasayı bilemedik
Uras21 Galiba şehir içi şöförler değil ama yurt dışı çalışanlar kazanıyor rabbim herkesin rızkını artırsın İnşlh 🤲🏻
Merveahmettoprak Uras21 bencede yurt dışı iyi kazanır bizim tırımız var şehirler arası ama pek bi kalan yok
yagmurkokusu_ Babam tır şöförü güzel para alıyordu ama emekli olduğu için ara iş filan olursa çağırıyorlar. Ama güzel para kazandı tutamadı tabiki de. Köyde oldukları için koyun alalım inek alalım ev yaptıralım az az derken öyle böyle fuzuli harcardı.
Yusufff-41 Merveahmettoprak çalıştığı ise firmaya göre değişir canım belirli seferleri var ondan sonrası sefer başına para alıyorlar ne kadar fazla çalışırlarsa o kadar yükseliyor kazançları şehir içi şehir dışı değişiyor eşimde limanda çalışıyor piyasaya tıra çıksam mi diye düşünüyorum der daha fazla kazandıkları için fakat on iki saat çalışması gerekiyor
iki_prens_annesi_ Merveahmettoprak eşim normal sevkiyat şoförü maaşı 14 buçuk kuzenim tır şoförü 20 den fazla alıyor
iki_prens_annesi_ Merveahmettoprak yani o kadar net bilmiyorum ama laf arasında 20 den fazla kazandığını soylemisti
Cansu2302 Benim eşimde tır şöförü türkiye içinde ama çok uzak yerlere gitmiyor her zamanda şehir dışına çıkmıyor . 30 u buluyor gece kaldığı zamanlar maaşta artıyor