FredericChopin sabah 8,30 ,9 gibi kahvaltı yapıyoruz biraz mama sandalyesinde vakit geçiriyor önüne sevdiği oyuncakları veriyorum bnde o ara mutfağı topluyorum tabi yanımda oluyor sonra biraz oyun oynuyoruz biraz oynaşma saati diyip mıncıklıyorum sonra 10 buçuk 11 gibi ilk uykusunu uyuyor bazen 1 saat bazen 40 dk belli olmuyor uyanınca mutlaka oynaşıyoruz 20 dkka yatakta öyle alıştık biraz balkon sefası yada teras sefası yapıyoruz uykusu açılsın diye sonra süt içiyor anane ve teyze ile aynı site içinde oturuyoruz mutlaka birimizde kahve keyfi yapıyoruz onlarla oyunlar oynuyor bazen kahvemizi sitenin çardağında içiyoruz o zamanda park leyfi yapıyoruz salıncağı çok seviyor 3 buçuk gibi çorba içiriyorum 4 gibi banyo yaptırıyorum 2. Uykuya geçiyor bu uykusu daha uzun oluyor 1 buçuk saat kadar uyuyor çoğu zaman uyandığında yine oynaşma saati yapıyoruz sonra biraz oyuncaklarıyla oynuyor biraz yürüteç gezmesi yapıyor tabiki yanımda bnde o ara eksik yemeğimi tamamlıyorum pilav makarna vs. Gibi 6 buçuk 7 gibi süt içiyor yarım saat yine oynamıyoruz 7 buçuk gibi mutlaka yarım saatte olsa kestiriyor 3. Uyku yani babamız gelmiş oluyor baba oğul saati yapıyorlar 1 buçuk saat kadar bende o ara dinleniyorum 9 buçuk gibi gece maması yiyor 10 gibi gece uykusuna geçiyor bizde bir film patlatıyoruz 12 gibi bizde yatıyoruz sabaha karşı 4 buçuk 5 ,5 buçuk gibi süte uyanıyor bizim günümüz böyle geçiyor bazen akşam babamız geldiğinde yürüyüşe yada gezmeye gidiyoruz bu kadar 👍