Kizlar kizim 4 ay 18 gunluk emziriyorum gunde 30 c icim rahat etmedigi icin mama veriyorum bazen iciyo bazen icmiyo bazende icip geri cikariyo. Oglumda 2 ay emzrdim sutum kesildi kilo alimi yoktu surekli agliyodu dr umuz mamaya baslatto ondan sonra toparladi. Onun pskolojiyle kizimde hep sutum yokmu diye dusunmekden kendimi alamiyorum.Asil sorum şu kizim 2500 dogdu 4 aylikken 6100 gramdi son ay 600 gram almis cevremdekiler hep kucuk bu cocuk deselerde kulak asmamaya calsiyorim fakat kizim surekli emmek istyoo uyanik oldgu her dk gogsumde emzrmiyim oyaliyim diyorum en azindan gogsume sut dolsun diye en fazla 1 saat duruyo sonra mecbur emziriyorum.2 gundurde saabh bezi kuru kalkyo gecede 2 kez mizmizlaniyo emzryorum yatyo geri 1 2 de uyuyo oglen 12 ye kadar acaba sutum yetmiyomu gercekten ebeye soruyorum kilo alimi orta mamaya baslama diyo ama sureklide gogsumde olmuyo oglum 2 yasinda onunla hic ilgilenemiyorum mamayida kasikla veriyorum biberon verirsem beni birakir diye acaba artik biberonlami versem. emzik tutmuyo tutturamiyorumda keske tutsa en azindan onunla oyalanir her cesit marka emzigi denedim