Zeynepdenizmtlu Kızımın yanakları ve çenesi kızardı ve kuruluk var ne kullanırsam geçer ve ne olduğunu bana söyleyebilecek biri var mı rica ediyorum
Makbuss Zeynepdenizmtlu Allah acil şifalar versin inşallah çabuk geçer aklıma soğuktan olmuş olabilir geldi birden kullandığınız şampuan deterjan gibi ürünlerde ciltte kuruluk yapıyor bisure kullanmayın derim ben mustela nin vücut kremini kullanıyorum kuruluk olmadı kizimda siz bi yinede eczaneye felan danışın
Humamm Zeynepdenizmtlu en dogal nemlendirici zeytinyagi dogal zeytinyagini her dustan sonra bebegimin butun vucuduna masaj yaparak suruyorum yuzunede suruyorum yumusacik oluyor kuruluguda engelliyor deneyin derim en dogali..
Mirac_21032019 Zeynepdenizmtlu 1 hafta once bizimde cene ve yanak kizardi kurudu biodermanin kremini verdi doktor gecer gibi oldu yine basladi simdide burun kasinmasi basladi anladimki alerjik bi durum yarin alerji testi yaptiricam
Makbuss Zeynepdenizmtlu eltimin ogluda öyleydi kullandığın ilaçlar yapmış dedi şampuan yumuşatıcı vb gibi onları kullanma dedi ve sürekli keremle vücudunu dedi öyle geçmişti baktın geçmiyor bi göster canim hassa oluyor ciltleri geçmiş olsun tekrar
Humamm Zeynepdenizmtlu kesinlikle zeytin yagini tavsiye ederim bebek yaginada guvenim yok acikcasi dogal zeytin yagi en guzeli bebislerimize diye dusunuyorum ben..