ozge28 Günaydınnn arkadaşlar benim adetim 11 gün geçmişti dün kan verdim ve sonuç 61745 çıktı son adet tarihim de 6 temmuz.Kac haftalık oluyor ve doktora gitsem kese falan görünümü ?
ceriio ozge28 son adet tarihinden hesaplanır tahminen 6 haftalık falan hamilesin kese görünür bebek bile görünebilir
ceriio ozge28 yok yok baya ileri ogrenmissin direk doktora gitmen yeterli 😅 ben bebeği 7. Haftada görmüştüm ama 6. Haftada görenler de oluyor belki sende görürsün 😊
Mervetnl ceriio bizde 5+4 te kalp atışlarını dinlemiştik hepte önden giden bir bebek oldu hala öyle 😌 Ne kadar değişken
ceriio Mervetnl oh maşallah 😅 5+4 de kalp atışı olmaz normalde doktor ölçümünde kaç çıkıyordu haftası ki 😅
Mervetnl ceriio 5+6 imiş ölçüm olarak 6+1 imiş. Ama hep 2 hafta önde gitti hatta 7. Ayımda 4 haftalık bir fark bile oldu şöyle söyliyim 37+1 de 3920 doğdu dr tutmak istemedi daha fazla kilo almasın irileşmesin doğum zor olur diye
Neslihan81 @“ozge28”#p27178705hapy moment da uygulama vr ondan bakıp kaç haftalık olgunu öğrenebilirsin
Mervetnl ceriio benim içinde değişik tecrübe oldu 😅 Ama iri bebekte zor her şey zamanında ilerleyince güzel 🥰
Mervetnl ceriio evet o konuda çok rahattım ama şuan 5.5 aylık ve 10,5 kilo falan taşımakta zorlanıyorum ama doğum sonrası acayip kolaydı korkmadım tutarken
Mervetnl ceriio aminn inanın kilosu değil sağlığı önemli, allah herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin 🙏🏻