Deletedmom_60 CmreKSidar bnmki rsmer dogdu saçlar o biçim kapkara sonra bir döküldü bide sarışın oldu yani diyorum hergun yikamaktan cocuk beyazladi galiba 🤣🤣 Simdide ayni civciv gibi saci var tuylrr okdr inc3 ki gozukmuyo kafasinda
Gamzelibulut Deletedmom_60 gece özlelikle uyanıyo sanki hiç uyumamış gıbı sesler çıkarıyor hareket edıyo uykuya gecemeyınce yaygara kopuyo bende iyi degılım banada alır mısın bakırköyden yerıme kavuşayım 😂
Deletedmom_60 Gamzelibulut aynen biseyler sayiyo auuu aaa aaa aaa diy3 allahim isi gucu yok ruyasini mi anlatiyo nedir 🤣 Alirim alirim hattta ayni oda olsun giybet yapar vakit geciririz
Gamzelibulut Deletedmom_60 bizimki anlatmakla kalmıyo bacım😂😂😂yatakta tepınıyo elini emçiriyo çığlık atıyo emziğini ısırıyo Ayyy olur oluuur çekirdekte sokarız içeriii😂😂
CmreKSidar Deletedmom_60 aaa benimki de simsiyah saçlı doğdu şuan uçları sarı ama daha sararır mı bilmiyorum. Aşırı dökülüyor saçları kısalır mı bilmem 🥺
Deletedmom_60 Gamzelibulut ozaman sen tuzlu al ben tuzsuz zaten delirdik bide cekirdekten delirmeyelim 🤣
Nisay Deletedmom_60 Gamzelibulut Beni de alın aranıza kafayı yemek üzereyim huniyle gezicem evde az kaldı😭😂
Deletedmom_60 CmreKSidar bnm dokuldu kel kaldi jiletr vurduk cok hizli uzadi ama yine ince tel tuy gibi kalinlasma frlan olmadi
Gamzelibulut Nisay oh tamamdır Bakırköy’de yer ayırttık mı oldu işte manzaralı bi oda daha ne isteyelim 😂😂
Minikoalmira Deletedmom_60 geçecek inşallah Allah sabrını artırsın benimde aynıydı benden başka kimsenin kucağında bile durmuyordu 9 aydan sonra inanılmaz bi ilerleme oluyor Allah minik kuzuya rahatlık versin.
busranur_19 Deletedmom_60 bizde 5 ay 3 günlüğüz dişlerimiz çıkıyor sanırım beyazlık göründü gece uykuya direnme 20 gündür var gündüz eli ağzında sürekli emziği ısırıyor
Ikibocekbircicek Deletedmom_60 atak olabilir bizimde o aylarda öyleydi şimdi 10naylik bu sefer de diş çıkardığı için perişan halde o da bizde