Damlailay Merhaba biz vegaferon kan damlasını kullanıyoruz fakat diş çürümesi yapıyormuş bebeklerde farklı bir damla kullanan var mı yada beni bilgilendirecek birisi 🥰
Zeliff Damlailay bizde o damla kabızlık yapmıştı zamanında o yüzden doktorumuzla konuşup değiştirmiştik. Ocean kullandık düzeldi. Dişlerinde de bi sıkıntı yok şükür iki buçuk yaşında şuan
enercisizkaldimanne Damlailay treelife aldım doktorumuz yazdı tadı o kadar güzelki😂 diğerleri bildiğin demir kokusu geliyor bu baya pekmez gibi 🤗 oğlum çok sevdi asla zorlamıyor kullanırken
-Sweetdream- Drysmsn bizde Ocean kullanıyoruz ama bebeğimin ağız kenarlarına değdiği zaman kızarıklık yapıyor sizde de oluyor mu alerji mi yoksa
-Sweetdream- koyuncu2804- evet geçiyor ama alerji mi oluyor emin olamadım her bebekte olmuyor anladığım kadarıyla doktorumuz sidefer önermişti elimizde Ocean olduğu için onu kullandık
koyuncu2804- -Sweetdream- hiç üzerine düşünmedim açıkçası, bebeklerin teni hassas olduğu için oluyor bence. Çünkü 2 aydır kullanıyorum alerji olsaydı mutlaka başka etkilerde görürdük
-Sweetdream- koyuncu2804- öyle de bütün bebeklerin teni hassas bazılarında olmayınca insan bi düşünüyor eşimde bende alerjik bir bünyeye sahibiz alerji yüzünden ölümden döndüğüm oldu o yüzden biraz tereddüt ettim
Nur6635 Damlailay biz bestiron kullanıyoruz kabızlık yapmıyo ve de kaka rengini değiştirmiyor kızım da severek tüketiyor tavsiye ederim içerisinde C vitamini de var kan ilacının çabuk emilmesine sağlıyo vücutta kiloya göre veriyorsunuz
koyuncu2804- -Sweetdream- aa alerjik olmadığımız için bilmiyorum hiç, çocuk alerjiye baktirirsaniz içiniz rahat eder hem. Bu konuyla alakalı bişey öğrenirseniz beni de bilgilendirir misiniz
-Sweetdream- koyuncu2804- çocuk doktoruma bi soracağım böyle olmasının normal olup olmadığını yada neden olduğunu size de bilgi veririm
-Sweetdream- koyuncu2804- sidefer de aynısını yaptı doktorumuz ağız kenarına değiyordur orayı yıkayın nemlendirici sürün dedi ciltleri hassas olduğu için olabilirmiş