muratnannsi Gece uykum resmen zehir oluyor deliricm artk maksimum 2 saat uyuyor surekli uyaniyor .emiyor .gece beslenmesini kessem düzene girer mi nasl kesebilirm
Mekb muratnannsi aynı benim de 20 aylık oğlum dönüp duruyor ağlamaya başladı yanıma aldım sürekli beni tekmeliyor 😒😒
Menekkse muratnannsi biz de 17. Ayımızdayız durumlar aynı malesef. Gündüz uykusunda da aynı yarım saat veya 1 saat uyur uyanır hmen emme ister. Kesik kesik böyle, bir iş yapscskken twdrigin oluyorum uyanırsa diye. Burada bekleyeyim ben de tasviyeler için
muratnannsi pamuksekerinannesii nasl kesicrm peki. Bu gece canıma tak etti artk .resmen bu saate kadar 1 saat zor uyudum surekli donuyor duruyor meme alınca dalıyor
pamuksekerinannesii muratnannsi aynı sorunları cektim ben 15. Ayda memeyi tamamen kestim ve geceleri uyandıkca az az su verdim öyle öyle geçti deliksiz uyudu
muratnannsi Mekb ayy aynisi Bende uanima aldım uyudu biraz smdi yine başladı dönüp durmaya besige aldm sallıyorum. Aglcm smdi .erken uyumasını hic bir anlamı kalmıyor
pamuksekerinannesii muratnannsi kacacak ayda degil ki kocaman olmus sulukla veriyordum ben gerci hala su için uyanır ama kendi içer alır geri uyur şimdş 3 yasına geldi
Menekkse muratnannsi ısrar ediyor ağlıyor ama, uyanmasına izin mi vermek gerekir acaba emme diye direttiğinde. Ne olursa olsun uyansa da emzirmek gerekir sanırım çok zor ya 🥺
muratnannsi Menekkse benmkide ayni. Anni emme anni meme anni nımm nımm nımm yapıyor kıyamıyorum ama cok yoruldum artk her sabah bitik uyaniyorum
kadriye07 bizde 14 aylık olucaz gece kaç kere uyanıyor sayamıyorum bile….emmeden uyumuyor …gece beslenmesi nasıl kesilir bende bekliyeyimmm