Zarifokur Nasıl geldi ben şok şuanda fare avındayız yatak odasında kornışı kemiriyordu . Kaçtı mutfağa
Zera Muhakkak duvarda delik vardir, fareler duvar aralarinda geziyor bulduklari bosluktan eve giriyorlar.
Zarifokur Zera yandık desene evimiz daha 6 senelik falan nasıl baş edeceğiz eğer var binada var demek ki
Zarifokur Zera perdenin kornişinde tıkır tıkır ediyordu eşim kalk dedi o ne öyle baktık dolabın arkasına kaçtı ordanda mutfağa yandık
Zera Zarifokur Gozle gorunmeyen yerleru kontrol edin siz oralara kapatirsaniz size gelmez zaten. Farenin kemiremedigi tek sey bulasik teli ondan koyun eger bosluk bulursaniz.
Zarifokur Zera inan hani bir tek dış kapı. Biraz aralık alt tarafı ama nasıl girsin ordan ve nerden geldi ya pencereden
Zera Zarifokur Disarda gida birakmayin bizim evimizde vardi cips paketlerini bile kemiriyordu. Findik faresi mi buyuk mu?
Zarifokur Zera çok küçük minik duman rengi kaçtı eşimi şimdi mutfağa tıkadım orda arıyor elektrik süpürgesiyle uzun fırça sopayla
Zera Zarifokur Fare, kuyrugunun girdigi her yere girer derler. Umarim bulursunuz ama gelis noktasini kapatmazsaniz yine gelebilir.
Zarifokur Zera bulamadı eşim diyor buzdolabın arkasına baktım buldum sonra tekrar çektim yerine dolabı kaçtı arkasına
Zera Zarifokur Ben de yuksek oturuyorum, petegin arkasinda delik varmis gece kedimiz yakalamisti farey yoksa hic haberimiz olmayacakti🤦♀️
Zarifokur Zera mutfağın altını tıkadık yarın ilaç gibi bir şey alıp koyacağız ama ben bittim ben hayatta yapamam o varken
Zera Zarifokur Yok uremez tabii ama baska fareler de girebilir delik varsa. Fare icin delik tikamak icin kopuk spraylar var onlarla tikayabilirsiniz. Bizim kedimiz epey avci ruhlu sinegi bile affetmiyir😅
elifsen398_ Zarifokur oh şükür bende balkon tarafından ses duydum da bizim yan dairede de çıkınca eve zehir falan koydurdum ilaçlama şirketine olsa ölürdü degilmi diye düşünüyorum aklım onda şimdi