Merhaba sevgili anneler. 8.5 aylık bebeğim, hala ek gıda yememekte ısrar ediyor. Sebze çorbaları, yoğurt, meyve püreleri vs ona uygun ne varsa yapıyorum ama asla yemiyor. Ne versem tükürüyor. En iyi ihtimalle, eğer severse 1 çay bardağı kadar çorba içer. Bi yemek kaşığı da yoğurt yer. Gün boyunca aldığı en fazla ek gıda bu kadar. Eğer sevmezse onu da yemiyor. Aç olduğu için haliyle 1.5 saatte bir emmek istiyor. Yine de doymuyor. Gece açlıktan uyumuyor. Dönüp duruyor, ağlıyor. Emziriyorum ama sütüm de onu doyuracak kadar değil tabi. Mama vermeye çalışıyorum. Onu da sevmedi. Aptamil ve bebelac denedim. İkisini de tükürdü. Tüm bunların yanında bizim yediğimiz yemeklere saldırıyor. Mesela mercimek çorbası yapmıştım geçen. Biz içerken gördü. Ağladı içmek için. 1 kaşık verdim canı çekti diye. Bayıldı. İçinde salça, tuz, tavuk bulyon vs olduğu için vermedim daha fazla. Ama versem yiyecekti. Ona özel yaptığım pankeki yemiyor, bizim kendimize yaptığımız (sütlü, şekerli) pankeki ballana ballana yiyor. Resmen bizim gibi damak tadı var ve ne yapsam beğendiremiyorum. Annem bizim yemeklerimizden yedir artık diyor. O da içime sinmiyor. Sonuçta onun için sağlıklı değil. Ne yapacağımı şaşırdım. Sabrım kalmadı artık. Gecenin bu saatinde beşik sallıyorum. Gecem gündüzüm kalmadı. Bana öneride bulunabilecek var mı? Nolur yardım edin delircem