mirayeylul2511902 18 aylık bebeğim yemek yemiyor bı sabah kahvaltisi sonra hep meme şuanda da uyumuyor gece uykumuz yok artık dayanacak gücüm kalmadi resmen mamaya baslatsam mi en azindan karnı doyar rahatt uyur ne diyorsunuz hanimlar fikirlerinizi alayim
ada__ mirayeylul2511902 yemeyen bebek o kadar zor ki kızım 8 aylık hiç bir şey yemiyor mama da içmiyor biberon asla almadı bir tek hero baby meyve pürelerini yiyor napim aç kalmasın bari onu yesin diye veriyorum sütüm az çünkü bir de geceleri 6-7 kere kalkardı beni çok uykusuz bırakırdı biz uyku eğitimi aldık 🙏
Mothercrn mirayeylul2511902 benim bebeğim de aynı. Ek gıdayı reddediyor ve açlıktan uyumuyor sonrada. Mamayı kesinlikle deneyin. 18 aylık olmuş maşallah. Daha ne olsun. Mama da zehir değil sonuçta. Ben 2 mama denedim sevmedi. Mamayı da reddediyor. İçse vericem ama onu da içmiyor
Mothercrn ada__ birebir aynı bebeklerimiz. Ek gıdayı ve mamayı reddettiği için gece uykusu da bozuldu açlıktan. Sürekli uyanıyor. Uyku eğitimini nerden aldınız? Ben de düşünüyorum. Bizimkine birde yeme eğitimi lazım tabi
ada__ Mothercrn çok şükür uyku eğitimi bize çok iyi geldi melek uykuda burcu hanım dan aldım çok iyi çok tatlı sabırlı çok destek oldu sağolsun kesinlikle almalısınız 🙏
mirayeylul2511902 bende çaresizim o kadar ki salonda oturduk oynuyoruz sürekli ağlıyor doktora da götürdük birşeyi yok ama artık ne yapayım bilemiuorim bende sasirdim artık uykusuzluktan basım catliyor