Hbtn N_dincer4 hipp ve aptamil kullandım iyiydi fakat içerisinde palm yağı var diye evolviaya geçtim aynı zamanda o manalara göre ekonomik
motherofLeyla Hbtn aynen palm yağından dolayı bizde similaca geçtik şükür ki kızımın ne gazı kaldı ne kabızlığı, evolviayoda düşündük ama denemedik gerçekten fiyat uygun e bebekde kilosu 300 tlydi
Hbtn motherofLeyla biz evolvia da. Çok memnun kaldık, mamaların tek sıkıntısı boyutları büyük e bizler de denemek istiyoruz keşke küçük boyları olsa
Canimoglummmm01 Biz hipp kullanıyoruz. Hastanede sma vermişlerdi beğenmedi bebeğim. Ama hipp gaz yapıyor mu yapmıyor mu emin değilim bağırsaktaki gazlarla sorun yaşıyoruz 🤦🏻♀️
motherofLeyla Hbtn bizde bugün evolviaya geçsek diye düşündük similactan memnunuz ama bulunduğum şehirde yok sürekli netten sipariş ediyoruz o da bazen geç geliyor, bebeğiniz kaç aylık evet evolvia 1 kg olarak satılıyor mamaların süresi 3 hafta 🤷🏻♀️
Hbtn motherofLeyla bebeğim 46 günlük, malesef daha küçüğü yok evolvianın 3 haftada bitirmenin de imkanı yok yenileyeceğim ve doktoruna danışmayı düşünüyorum 3 değil de 4 haftada bitse sıkıntı olur mu diye
motherofLeyla Hbtn yaa daha çok küçükmüş evet bitiremez, bizimki 4 buçuk aylık ben bile şüpheliyim bitireceğinden ama deniycez bitiredebilir çünkü ayda 4 kutu similac alıyoruz 850 gram olandan bi ayda bitiyo 4 kutu