FistikHanim Kızlar 5 aylık bebeğimin gecesi gündüzü karıştı sabah 6 gibi uyuyor öğlen 12 ye kadar gün içinde de hep uyumak istiyor uyutmayınca çok ağlıyor ne yapıcam bilmiyorum nasıl düzeltebilirim
Minikpankekim FistikHanim ayni benimki.. ama tek fark gün icinde hic uyumamasi . Sabah bi uyandi bu saat oldu hala uyanik 0 uykuyla
Bedis- FistikHanim Bizde de durumlar öyle gündüz gayet güzel uyuyor acıkınca uyanıyor 1 saat oyalanıyoruz suya falan sokuyorum tekrardan uyuyor. Geceleri ise 3 4 5 arası ayaktayım uyumuyor 🤦🏻♀️ yine duş aldırıyorum geceleri ona rağmen direniyor uymuyor geçen mesela 6 saat ayaktaydı sabaha karşı 5 buçuk gibi uyuduk sağolsun 🙄
Defnosss23 FistikHanim yavaş yavaş gündüz uykusunu azaltın. Mesela 12 uyanıyorsan 11 de uyandırın. 2 saat sonra yatırın 2 saatte bir uykuları geliyor zaten akşam uykusu 5 530 dan sonra yapmayın. O zmnla düzene girer. Gündüz perdeleri açık bırakın. Gece ışıkları kapatın. Komple kapkaranlık olsun. Uyurken.
FistikHanim Bedis- düzene girmesi gerek ya bi kere sabah 8 de uyudu psikolojisi bozuluyor insanın uykusuzluktan 🫠 Defnosss23 deneyeceğim sağolun 🤗
Bedis- FistikHanim Daha 55 günlüğüz yani henüz bir düzen beklemiyorum kendisinden 😂 kafasına göre takılıyor canı ne zaman isterse