Elifdemir1907 Mnkksercem bizde bu gün saat öğlen 2 gibi yaptırdık şuan ateşi 37.2 ydi gecede arada kontrol edicem ateş cikariyo diyolar 2. Ay aşısı ama bilmiyorum deneyimlereyek ogrenicez
Babybaby12 Mnkksercem benimde bebeğim bugün oldu aşı hemşire ve doktor 37.5 olduğunda ateşi 1 çay kaşığı calpol vermemi söyledi
Bebisannesigzd Çok nadirde olsa ateş yapabiliyormuş 38.5 görürseniz bir çay kaşığı ile calpol verebilirsiniz dedi aşıyı yapan hemşire ve gece özellikle sık sık kontrol edin çünkü genelde çıkarsa geceleri çıkıyormuş
mom-1 Sabah bizde 2. Ay aşılarını olucaz burda okudugum kadarıyla stres olmaya basladım insallah kolay atlatırız😕
-AlyaMom mom-1 hiç stres yapmayın kendinize her bebek bir olmuyor benim kızım 4 aylık 2. Ay aşısında da 4. Ay aşısında da problem yaşamadık eve geldiğimiz de bir çay kaşığı calpol verdim ne olur ne olmaz diye sonuçta sadece ateş değil ağrısı da olabilirdi o gün çok uykulu oldu sürekli uyudu yani her bebek aynı olmaz korkmayın
betulkayaa1 Bizde 2 gün oldu aşımızı olalı , o kadar stres yapmıştım ateşi çıkar filan diye ama şükür yanlızca huzursuzluk yaptı . Durup dururken değişik bir şekilde ağlıyor aşıdan sonra oldu ama geçer inşallah
mom-1 -AlyaMom calpol bizede verdiler ama ateşi de huzursuzlugu da olmadı şükür iyi geçiyor kolay atlatıyoruz🥰