fzugurcan ben yazayım isterseniz siz sormak istediğiniz olursa yazın mutlaka hastaneye gittik bi süre sonra genel anestezi olucağı için sakinleştirici şurup verdiler ve 1,5 saat sonra ameliyata aldılar ilk 20 dk gerçekten çok sakindi oğlum sürekli yattı buna dikkat edersiniz,hemşireler almaya geldiğin de baya açılmıştı ayrılığımız çok zor oldu ağlayarak gitti çünkü ve ameliyattan 1 saat sonra çıktı ve yine ağlayarak geldi😔en zor kısmı buydu belki de ve emzirmek yasaktı ilk 2 saat 45 dk oğlum çırpındı ağladı kendini geriye doğru attı kucağım da dr ziyaretimize geldi odaya ve emzirebilirsin dedi ve oğlum uyudu uyandığında yine bir ağlama serüveni başladı bu da bi süre devam etti ve ilk çiş yapılana kadar çıkmak yok dedi doktorumuz.bizim için zor kısımdan bir tanesi de yine beklemek oldu bu sürede asla yürümüyor ve sadece benim kucağımdaydı ve akşamüstü ayrıldık hastaneden çişini yaptığı için ağrı kesici verdi doktor eve geldiğimiz de yürüdü yalnız çok hafif ve paytak paytak o gece 4 saat arayla ağrı kesici verdim ağrısı çok olmadı huzursuz geçmedi gecemiz ve ertesi gün yine paytak paytak yürümeye devam etti ama testisleri şiş ve morarmaya başlamıştı dr buz koymamızı söylemişti tabi ama mümkün değildi buz koymak bugün ise çok daha az şişlik vardı sadece morluk devam ediyordu,bugün parka çıktık 2.gün sonunda ve çok daha iyi artık biz bence atlattık diyebilirim😇pazartesi günü de bantları çıkacak dikiş vs yok ve pansuman ihtiyacı olmadı aklınıza takılan bir şey olursa lütfen yazın sorularınızı cevaplamak isterim🫶🏻🙏🏻