dilara89 ben aptamil kullanıyorum ama cok cabuk acıktırıyor cocugu acaba bu golden goat mama nasıldır kullanan anneler 🙏🏻yardımcı olurmusunuz
minikoglusdoga dilara89 doğduğundan beri kullanıyorum çok memnunum. Çok besleyici ve keçi sütü olduğu için anne sütüne en yakın olan...
ZeynepAdam dilara89 ben doyurucu olsun diye geceleri veriyorum kizima. Gaz kabizlik hic bir sorun yaratmiyor ve tok tutuyor. Tavsiye ederim
Eminegokhan Guldas bebekten bebeğe değişiyor kabızlık benm oğluma kabızlık yapmadı arkadasımın bebeginede kabızlık yapmadı
Batimoms Simdi benim oglumda hic kabizlik nedir bilmezdi aptamil kullaniyoruz sonra degisiklik olaun diye golden goat deneyelim dedik mama reddi vardi. Malesef oglumda kabiz oldu 2 kere vermem de ama bu kotu mama demek degil golden goat guzel bir mama ama bize yaramadi. Aptamilinde herkes gaz kabiz mamasi der bizde zerre gaz kabiz yapmamisti. Keske yarasaydi da devam etseydik.
ozlemsenel Aptamil doyurucu bi mama canım az veriyorsan ondandır bence miktarını artır. Golden goatta balık yağı prebiyotik lif vs olmadığı için pek iyi bi seçim değil bence
ozlemsenel [bilinmeyen] Keçi sütünden yapılmış ama içinde anne sütündeki liflerden bir gram bile yok. Nasıl anne sütüne yakın olacakki mümkün değil
ozlemguzel ben mama olarak aptamil kullandım, gıda mühendisiyim bütün mamaları arştırdım, anne sütüne en yakın mama aptamil, onun için aptamili seçtim