Zeynepaseliinannesii Arkadaslar dogum yaptıgımdan berı asıru terlıyorum dogum yapalı 9 ay oldu hala lohusadakı ter gıbı terlıyorum normalde bu kadar cok terlemezdım bana onere bılcegınız teri yok etmesede ıyı gelen bı dedorant onerısııı
incir-receli Zeynepaseliinannesii deodorant değil ama garnierin roll onunu öneririm saf ve temiz olanı çok memnunum ve kime önerdiysem memnun kaldı
Denezmeh Zeynepaseliinannesii rexona clinical kesinlikle 5 gune kadar terletmiyor dis almasan bile:))
Limonn Zeynepaseliinannesii deotak krem dedorant var teri önlemiyor ama kokusunu önlüyor banyo sonrası cok az sürüyorsunuz koltuk altlarınıza mis gibi 😃
Deletedmom_110 Zeynepaseliinannesii Rexona cliniccc zamlara rağmen asla vazgeçemiyorum 145 e aldım teendyoldan kuponla bugün 1 1.5 ay yetıyor
Zeynepaseliinannesii Deletedmom_110 normal uyduruk bı dedorant bıle 90 100 tl olmus valla artık fıyatlar sasırtmıyor alıyoruz pahalıda desek 100 tl altı bısey yok
Asyaveannesi04 Zeynepaseliinannesii rexona clinical gram terlemeyen ve kokmayan ben doğumdan sonra kokarca oldum resmen kolaltı botoxa kadar yaptırdım yok yine pek fayda etmedi en güzeli Rexona miis gibi koku😍😍
Zeynepaseliinannesii Asyaveannesi04 aynı durumu yasıyorum yaa koku cok olmasa bıle asırı bı sekılde terlıyorum sırtım gogus altım hele sızde rexona dıyorsjnuz yarın alacaagımm tesekkurler