Ozra Cancanbartu duş almasını yatmadan hemen önce. Bidr uyku saatlerini düzene sokun mesela 5 ten sonra uyku yaptırmayın bide gece uykusuna yakom iyice oyunla yorun kendiliğinden bayılıyorlar bizde bunlar işe yaramıştı
Cancanbartu duşu denedim 5 ten sonra uyumazsa cıldırıyor zaten hep yarım saat uyuyor gazlı bir bebek 😔 oynatıyorum her gun dısarı cıkarıyorum ama yok uykusu olmasına rağmen uyumuyor gazı yok bişeyi yok dün sabah ezanında uyudu
Cancanbartu emziriyorum , süt alerjisi var ne kadar dikkat etsemde bitmedi gazı kendi cıkarabılıyor ama cıkarana kadar kıyamet . mesela memede uyuyor gazını cıkarmaya çalışıyorum yarım saat cıkarmıyor 1 saat sonra cıglık kıyamet uyanıyor
pikabuu Cancanbartu eger emziyorsanixz gün içinde kahve çay çikolata gibi kafeinleri tüketmeye çalışın belki o etki ediyordur
Beyza2210 Nurse harveys diye bir damla vermişti doktorumuz bize o baya iyi gelmişti doktorunuza sorup başlarsanız belki rahat eder bebiş.Bir de gündüz ne kadar uyumazsa gecede o şekil devam ediyor ne yazık ki 🥲