MuhammedAmine Mervemehmet bedenleri aşırı küçük naylonumsu iç lastikleri dar taşırma ve pişik yapıyor . İyi hiçbir yanını görmedim ben ama kullanıp aşırı memnun olanlar da var hatta prima kalitesinde diyenler bile var ben inanamıyorum o ayrı 😊
SmaG Mervemehmet deneme amaçlı almıştım ama iyi gelmedi bize kızarttı poposunu baktım ilerliyor kullanmadım🤷♀️migrosun bezini kullanıyorum minies ondan memnun kaldım
Byzgl_2019 Mervemehmet ben 10 aydır kullanıyorum çok memnunum. A101 bana uzak kaldığı için şimdi şokun bezini almaya başladım oda aynısı bi fark yok çok şükür bize hiç pişik falan yapmadı ikiside
emhmen_u Mervemehmet denemeniz lazım kimi bebekte pişik yapmıyor kimisinde felaket yapıyor benim kızıma A101 şok bim bunlardan sadece bim pişik yapmadı mesela
deleted1444 bi ara alayim demiştim de içindekilerde tutkal yaziyordu ben de ne bileyim elim varmadi belki hepsinde olan bi maddedir bilemiyorum ama tutkal yazmiyor başkasinda görmedm
PnarYektaA Rumeysa_18 bende ondan kullanıyorum aylık palet alıyorum avantajlı memnunum kalıpları felan da gayet iyi
2Minnosannesi Mervemehmet Ben molfix kullanıyorum genelde indirim olunca toplu alıyorum çok uyguna geliyor mesela gecen migrosta indirim vardı 136 tane bez 90 lira tanesi 67 kuruşa mi ne geliyor. Bence bu şekilde yapın hem kaliteli hem ucuz bez almış olursunuz
Humamm Mervemehmet bende sleepy le basladim cok tasiriyordu sonra soffia ya gectik gayette memnunum pisik yapmadi tasirmiyorda severek kullaniyorum.