Arkadasimessek Anneler selam🌺 oğlumun odasındaki bu bölüm boş buraya sticker veya raf harici ne yapabilirim yardım edermisiniz
mttbua Arkadasimessek genelde raf sticker kullanıyor canım. Kafanda bir şey yoksa illa doldurmak zorunda değilsin ilerde ihtiyacın olur boş duvara dursun öyle
slkmsncemile Arkadasimessek eğer ev sizinse kesinlikle duvar ressamı ayarlayıp bir şeyler çizdirebilirsiniz. Ailemin evinde ablamla ortak kararımız üzerine SOLOTÜRK çizdirmiştik. İlerde çocuklarım isterse onlara da çizdirtirim isteklerini evimizde 😍
yagmurkokusu_ Arkadasimessek Oyuncak dolabı olabilir tek olanlardan Bunlardan koyup en sevdiği oyuncakları dizebilirsin buna benzer daha güvenli olanlar var uçları sivri olmayan yuvarlak olanlar bende resmi vardı bulamadım yoksa atardımz
Bssraa2 Arkadasimessek benm oğlumun odasında da var böyle ben oğlumun fotoğraflarını astım led ışıklarıyla da süsledim
Mrvsmt2502 Arkadasimessek ayna, boy grafiği, fotoğraf köşesi ya da farklı renk boyalarla bebeğinizin el izleri ile desen yapabilrisiniz ben annemlerin bi duvarına bebeğimin el ayak izlerini basmıştım hatıra kalmıştı hoş durdu
DrkAyz Arkadasimessek benimde var öyle bi duvarım bende oğlumun 3 tane resmini büyüktüp asmak istiyorum ayakları, göbüşü ve yüzü olan fotoğrafı var onları yaptıracağımm ☺️