miray31 10 aylık kız bebek baş çevreniz kaç cm? Bizimki 43,5 cm falan biraz küçük geliyor kafası o yüzden merak ediyorum
yellowmom8 miray31 8 aylıkken 43,5 du 9 aylık olduk yarın kontrolü var ama benim bebeğimin de hep kafası ve yüzü küçük geliyor bana yanş genetik olarak bize göre yüzü de kafası da çok kucuk
pembefiyonkk14 miray31 10 aylık oğlum var baş çevresi 44cm kilosu da 8200 gelişmiyor gibi geliyor bana da 🥲🥹
cemreninannesi_ miray31 merhaba Miray hanım 45.5 cıktı bizim de 10 aylık çok fark yok aralarında demek ki ayına göre bu aralıkta olması gerekiyor. Doktoru da endişe edeceğiniz bir şey olsa söyler idi 🌼❤️
miray31 yellowmom8 babasının da kafası küçük ona benzemiş zaten her şeyiyle bizimkisi de yine de insan merak ediyor acaba küçük mü diye
cemreninannesi_ Cumartesi doktora gittiğimiz de haber veririm size yanıltmak istemem. Fakat bir sorun olsa doktorunuz söylerdi endişe etmeyin ❤️
yellowmom8 miray31 boyu 8 aylıkken 69 cmydi kilosu 7,200 civarıydı kilosu düşük olduğu ıcın bu ay raporlu mama yazılıcaktı henüz götüremedim
morlu_baby Ebrushkaa aslında ölçmeleri lazım boy kg ve baş çevresi .. hatta vajinasına bile baktırın kız bebeklerde kapanma olayı cok oluyor ve çoğu sağlık ocagı bakmıyor aileleri bu konuda uyarmıyor bile
miray31 pembefiyonkk14 çok hareketlendikleri için kilo alımları çok azalıyor bizimki de geçen ay çok az kilo aldı.